Ανοδικά κινούνται την Τρίτη 13 Απριλίου οι τιμές του πετρελαίου, με τους επενδυτές να αναζητούν τον επόμενο καταλύτη που θα βγάλει την αγορά από το στενό εύρος διακύμανσης του τελευταίου διαστήματος.

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης στη Νέα Υόρκη ανήλθαν κοντά στα 60 δολάρια ανά βαρέλι, κοντά στα επίπεδα στα οποία διαπραγματεύονται τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες, ενισχυμένα κατά 0,2%.  Η τιμή του πετρελαίου Brent διαμορφώνεται σε 63,53 δολ. ανά βαρέλι με άνοδο 0,4%. Για πέμπτη διαδοχική συνεδρίαση, και οι δύο τιμές καταγράφουν μεταβολές σε ποσοστό μικρότερο της μίας ποσοστιαίας μονάδας.

Τα στοιχεία για το εμπορικό ισοζύγιο στην Κίνα, κατέδειξαν ότι υπάρχει ένα ισχυρό momentum τον Μάρτιο, παρά το γεγονός ότι ήταν κατώτερα των προβλέψεων.

Επίσης, τα επίσημα στοιχεία στις Ηνωμένες Πολιτείες έδειξαν ότι τα μίλια που διανήθηκαν στις αμερικανικές λεωφόρους την περιόδο των διακοπών του Πάσχα, ανήλθαν στα υψηλότερα επίπεδα από τον Μάρτιο του περασμένου έτους, σε μια ακόμα ένδειξη ότι η ανάκαμψη στη μεγαλύτερη οικονομία του πλανήτη έχει αρχίσει.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Αγορές