
Ο επικεφαλής της γαλλικής αεροναυπηγικής βιομηχανίας Dassault επιβεβαίωσε σήμερα την επίτευξη «ισορροπημένης» συμφωνίας με την Airbus για το μέλλον του μαχητικού αεροσκάφους FCAS και κάλεσε το γερμανικό κοινοβούλιο να υποστηρίξει το μεγαλύτερο αμυντικό πρότζεκτ της Ευρώπης.
Ο Ερίκ Τραπιέρ, διευθύνων σύμβουλος της Dassault, δήλωσε ότι εξεπλάγη απο την ανακοίνωση ότι ο Ντέρκ Χόουκ, διευθύνων σύμβουλος της Airbus Defense & Space, αποχωρεί από τον ευρωπαικό όμιλο και χαιρέτησε τη συμβολή του στην επίτευξη συμφωνίας, έπειτα από μήνες δύσκολων συνομιλιών.
Η Airbus ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι ο Χόουκ και άλλο ένα ανώτερο στέλεχος πρόκειται να αποχωρήσουν τον Ιούλιο, εξέλιξη που οδηγεί σε αναδιάρθρωση στα ανώτερα κλιμάκια του ομίλου.


Latest News

ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκαν οι τιμές παραγωγού στη βιομηχανία τον Φεβρουάριο
Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ

Στην Αθήνα στις 26 Μαρτίου ο ευρωπαίος επίτροπος για τη βιομηχανία - Θα επισκεφθεί τη Metlen στη Βοιωτία
Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Κομισιόν για τη βιομηχανική στρατηγική θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Ανάπτυξης και με τον Ευάγγελο Μυτιληναίο
![ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 2,2% στον τζίρο της βιομηχανίας τον Ιανουάριο [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/08/42_p12_2_pic-1-1.jpg)
Άνοδος 2,2% στον τζίρο της βιομηχανίας τον Ιανουάριο [γραφήματα]
ΕΛΣΤΑΤ: Ποιοι κλάδοι κατέγραψαν τη μεγαλύτερη άνοδο και τη μεγαλύτερη πτώση

Ενδιαφέρον από τέσσερις επενδυτές για τις εξορύξεις αντιμονίου στη Χίο
Αύριο η αποσφράγιση των μη δεσμευτικών αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το αντιμόνιο της Χίου
![ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 2% στη βιομηχανική παραγωγή τον Ιανουάριο – Ποια προϊόντα ξεχώρισαν [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/09/indu.jpg)
Άνοδος 2% στη βιομηχανική παραγωγή τον Ιανουάριο - Ποια προϊόντα ξεχώρισαν [γραφήματα]
ΕΛΣΤΑΤ: Ο δείκτης του κλάδου κατασκευής κλάδου κατασκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών, ηλεκτρονικών και οπτικών προϊόντων, σημείωσε τη μεγαλύτερη ποσοστιαία μείωση