Σε επίπεδα ρεκόρ διαμορφώθηκαν τα κέρδη της Morgan Stanley το πρώτο τρίμηνο του έτους, λαμβάνοντας ώθηση κυρίως από την πολύ καλή πορεία στις δραστηριότητας επενδυτικής τραπεζικής. Τα αποτέλεσμα της Morgan Stanley έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά εντυπωσιακών αποτελεσμάτων που ανακοινώνουν τα τελευταία 24ωρα τα κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα των ΗΠΑ.

Τα καθαρά κέρδη της αυξήθηκαν κατά 60% στα 3,98 δισ. δολάρια, ή 2,19 δολάρια ανά μετοχή, από 1,59 δισ. δολάρια ή 1,01 δολάρια ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.

Εάν αφαιρεθούν τα έκτακτα, τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν στα 2,22 δολάρια, υψηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 60,7% στα 15,72 δισ. δολάρια. Τα έσοδα από θεσμικούς τίτλους αυξήθηκαν κατά 65,6% στα 8,58 δισ. δολάρια.

Τα καθαρά έσοδα από τόκους ανήλθαν σε 2,03 δισ. δολάρια, καταγράφοντας αύξηση αυξήθηκαν σε ποσοστό 49,6%. Η τράπεζα ανακοίνωση επίσης ότι το πρώτο τρίμηνο του έτους προχώρησε σε αγορών ιδίων μετοχών ύψους 2,1 δισ.  δολαρίων

Υπενθυμίζεται, ότι  το περασμένο έτος ο Διευθύνων Σύμβουλος της τράπεζας Τζέιμς Γκόρμαν  Τζέιμς Γκόρμαν ανακοίνωσε συμφωνίες ύψους 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σηματοδοτώντας τις πιο επιθετικές εξαγορές του κλάδου μετά την οικονομική κρίση. Η τράπεζα ξόδεψε 13 δισεκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει το E-Trade και 7 δισεκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει το Eaton Vance .

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή