
Στην εκμίσθωση και δεύτερου ιδιόκτητου καταστήματός στην Ερμού προχώρησε η εταιρεία Ι.Κλουκίνας– Ι.Λάππας.
Ο μισθωτής του καταστήματος, συνολικής επιφάνειας 884 τ.μ., είναι μεγάλη εταιρεία αθλητικών ειδών.
Πρόκειται για το δεύτερο ακίνητο στην οδό Ερμού το οποίο πλέον χαρακτηρίζεται ως επενδυτικό, καθώς η εταιρεία διαθέτει ένα ακόμη κατάστημα συνολικής επιφάνειας 1.438 τ.μ. μισθωμένο στην εταιρεία ZARA.
Σύμφωνα με την εταιρεία, η τιμή του μηνιαίου μισθώματος αξιολογείται από την αγορά ως ιδιαίτερα ικανοποιητική και αυξάνει σημαντικά την εκτιμώμενη αγοραία αξία του ακινήτου σύμφωνα με τη φετινή έκθεση (Μάρτιος 2021) των Ανεξάρτητων Εκτιμητών «FVAT Advisory S.A. – Θ.Κωνσταντακόπουλος» σε σύγκριση με την αντίστοιχη έκθεση των ίδιων Ανεξάρτητων Εκτιμητών το 2018.
Η ενοικίαση του εν λόγω καταστήματος επί της οδού Ερμού 44, το οποίο μέχρι σήμερα ιδιοχρησιμοποιείται ως κατάστημα Mothercare, συντάσσεται με έναν από τους βασικούς στόχους της εταιρείας για το 2021 που αφορά την εκμετάλλευση της σημαντικής ακίνητης περιουσίας που διαθέτει για τη δημιουργία σταθερού εισοδήματος.
Η συγκεκριμένη επιχειρηματική κίνηση αποτελεί επίσης μέρος της στρατηγικής επανασχεδιασμού του δικτύου των σημείων πώλησης και των καταστημάτων της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα η στρατηγική περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη επένδυση στο ηλεκτρονικό εμπόριο, τη διατήρηση μεγάλων περιφερειακών καταστημάτων πλήρους συλλογής καθώς και μικρότερων σημείων πώλησης σε εμπορικούς δρόμους.
Παράλληλα η εταιρεία συνεχώς εξετάζει νέες ευκαιρίες για δημιουργία καταστημάτων σε νέα εμπορικά κέντρα ή σε υπάρχοντα που δεν είχε προηγούμενη παρουσία, προκειμένου να στεγάσει τα εμπορικά σήματα Mothercare και Early Learning Centre, ενώ έχει προβεί ήδη στην ανακαίνιση κάποιων υφιστάμενων σημείων πώλησης και σχεδιάζει την ανακαίνιση των υπολοίπων.


Latest News

Στα 52 ευρώ ανεβάζει την τιμή στόχο της Metlen η Pantelakis
H Pantelakis θεωρεί ότι η εισαγωγή της Metlen στο LSE είναι ένας βασικός βραχυπρόθεσμος καταλύτης που πιθανόν να υλοποιηθεί μέχρι το τέλος του έτους

Μειώσεις σε φόρους και εισφορές επιχειρήσεων ανακοίνωσε ο Θεοδωρικάκος
Πλαφόν 3% στην ετήσια αύξηση των εμπορικών μισθώσεων, ανακοίνωσε ο Θεοδωρικάκος στην παρουσίαση της Ετήσιας Έκθεσης Ελληνικού Εμπορίου στην ΕΣΕΕ

ΔΕΗ: Το πρώτο σταθερό διζωνικό τιμολόγιο 24μηνης διάρκειας
ΔΕΗ myHome EnterTwo: Σταθερή διζωνική χρέωση (κανονική: 0,145€/kWh και μειωμένη: 0,095€/kWh) για 24 ολόκληρους μήνες και έκπτωση €50 στον πρώτο λογαριασμό και άλλα €50 έκπτωση στον 6ο μήνα με εγγραφή στο myΔΕΗ

Νέα συνεργασία EY Ελλάδος και Microsoft
Οι δύο επιχειρήσεις ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, παρουσιάζοντας δύο δωρεάν online εκπαιδευτικά προγράμματα

Αλλαγή σκυτάλης στον ΑΔΜΗΕ
Τι αναφέρει η εισηγμένη εταιρεία

Τράπεζα Κύπρου: Ολοκληρώθηκε το 28% του προγράμματος επαναγοράς μετοχών
Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Τράπεζα Κύπρου

Trade Estates: Καθαρά κέρδη 13,1 εκατ. το 2024 – Μέρισμα 0,1 ευρώ ανά μετοχή
Οι προοπτικές για τη φετινή χρονιά - Mε εντατικούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευαστική δραστηριότητα της Trade Estates

Softweb: Στα 1,83 εκατ. ο κύκλος εργασιών το 2024
Στρατηγικός στόχος της διοίκησης του Ομίλου παραμένει η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών all in one solution, η συνεχής διεύρυνση του μεριδίου αγοράς και η επίτευξη υψηλών οικονομικών επιδόσεων

Τάσος Σφυρόερας (Alter Ego Media): «Παρακαταθήκη για τις εταιρείες η εφαρμογή των αρχών εταιρικής διακυβέρνησης»
Για την προετοιμασία των εταιρειών και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν πριν εισαχθούν στο χρηματιστήριο, μίλησαν οι νομικοί σύμβουλοι της Alter Ego Media και TRASTOR ΑΕΕΑΠ στο συνέδριο Εισηγμένες Εταιρίες

ΕΒΕΑ: Πώς οι επιχειρήσεις πρέπει να αξιοποιούν τα χρηματοδοτικά εργαλεία
Εκδήλωση που συνδιοργάνωσε χθες το ΕΒΕΑ με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (ΕΑΤ) και την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΑΤΕ)