Με μικρές απώλειες κινούνται οι βασικοί δείκτες της Wall Street με την έναρξη της συνεδρίασης της Τρίτης, μετά τα νέα ιστορικά υψηλά που κατέγραψαν χθες S&P 500 Nasdaq. Πάντως στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επενδυτών είναι η έκβαση της διήμερης συνεδρίασης της Federal Reserve αλλά και η συνεχιζόμενη ροή εταιρικών αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου.

Στο ταμπλό ο βιομηχανικός Dow Jones βρίσκεται αυτή την ώρα ελαφρά κάτω κατά 0,16% ή 54,75 μονάδες στις 33.927,40 μονάδες. O S&P 500 χάνει 5,89 μονάδες ή 0,14% στις 4.182,30, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq σημειώνει πτώση ύψους 0,29% ή 41,37 μονάδες στις 14.097,05.

Στο μέτωπο της διήμερης συνεδρίασης της Fed, οι επενδυτές δεν αναμένουν για την ώρα αλλαγές στη νομισματική πολιτική της τράπεζας, όμως παραμένουν ανήσυχοι για την ενίσχυση των πληθωριστικών πιέσεων και κατά πόσο το στοιχείο αυτό θα υποχρεώσει την Ομοσπονδιακή Τράπεζα να περικόψει το μηνιαίο πρόγραμμα αγοράς ομολόγων, αξίας 120 δισ. δολαρίων.

Στο μέτωπο των εταιρικών αποτελεσμάτων, τα βασικότερα της ημέρας από μεγάλα ονόματα όπως η Alphabet, η Microsoft και η AMD θα ανακοινωθούν μετά το πέρας της συνεδρίασης του χρηματιστηρίου. Πάντως, για την ώρα οι οιωνοί παραμένουν θετικοί, αν αναλογιστούμε πως –σύμφωνα με ανάλυση της FactSet- από το περίπου ένα τρίτο των εταιρειών του δείκτη S&P 500 που έχουν εκδώσει αποτελέσματα, το 80% έχει ξεπεράσει τις προβλέψεις των αναλυτών.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street