Η διάσημη ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν εξυμνείται από το περιοδικό Time. όχι όμως για το ταλέντο της στην υποκριτική, αλλά για το επιχειρηματικό της πνεύμα.
Στην πραγματικότητα, η εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης της ηθοποιού, «Hello Sunshine» αναγνωρίζεται από το Time ως μία από τις 100 Εταιρείες με τη Μεγαλύτερη Επιρροή στον Πλανήτη.
Σύμφωνα με δημοσίευση στο Instagram που αναγγέλλει το ειδικό τεύχος του Time, το σημείο εστίασης είναι το πώς η Ρις Γουίδερσπουν «μετέτρεψε τον ρόλο της στο Χόλιγουντ από πρωταγωνίστρια ταινιών σε ηγέτιδα στον επιχειρηματικό τομέα».
View this post on Instagram
Στην παρουσίαση της «Hello Sunshine» στο περιοδικό, η ηθοποιός αναφέρει ότι προήλθε από την προηγούμενη εταιρεία παραγωγών της, την Pacific Standard, η οποία είχε στο ενεργητικό της επιτυχίες όπως η ταινία «Gone Girl» και η σειρά «Big Little Lies».
Καθώς η εταιρεία μεγάλωνε, η Γουίδερσπουν συνειδητοποίησε ότι θα χρειαζόταν κάποιους συνεργάτες με οικονομικά μέσα για να φτάσει τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο.
«Δεν είχα χρήματα για να πληρώνω όλους τους υπαλλήλους, καθώς και τα επιδόματα και να αφήνω τα φώτα ανοιχτά σε ένα γραφείο» λέει στο Time. «Άρχισα να σκέφτομαι: Πώς θα μπορούσα να το κάνω αυτό σε ένα μεγαλύτερο, μακρόπνοο εγχείρημα που επιδέχεται ανάπτυξη;»
Η Γουίδερσπουν επίσης πηγαίνει πίσω στις μέρες που ήταν νεαρή ηθοποιός στο Χόλιγουντ, όταν οι Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Πάρις Χίλτον και Λίντσεϊ Λόχαν θεωρούνταν «κακές», ενώ η ίδια και άλλες όπως η Τζένιφερ Γκάρνερ απεικονίζονταν από τον Τύπο ως «καλές».
«Τι θα συνέβαινε αν τα ΜΜΕ είχαν αποφασίσει ότι ήμουν κάτι άλλο; Θα ήμουν σε μια εντελώς διαφορετική θέση» παραδέχεται. «Θέλω να πω ότι είναι οι αποφάσεις μου ή οι επιλογές που έκανα στην καριέρα μου, αλλά φαινόταν πολύ τυχαίο. Και λίγο ***».
Ο στόχος της «Hello Sunshine», εξηγεί, είναι να παρέχει στις γυναίκες στο Χόλιγουντ ποιοτικό υλικό και να τις τοποθετεί στη θέση του οδηγού ως παραγωγούς των δικών τους πρότζεκτ. Αυτό, εξηγεί, προσφέρει περισσότερο έλεγχο – και υψηλότερες αποδοχές.
«Θέλω να κάνω πολλές γυναίκες να αποκτήσουν πολλά χρήματα » δηλώνει.
Latest News
Κούμπαν: Οι τρεις συνήθειες ενός κροίσου που τον κρατούν νέο είναι... τσάμπα
Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Μαρκ Κούμπαν λέει ότι η μακροζωία προχωρά τόσο πολύ που το 60 είναι το νέο 40.
Η αξιοποίηση της AI φέρνει αύξηση εσόδων στις ΜμΕ - Έρευνα της Salesforce
Το 75% των ΜμΕ αξιοποιεί λύσεις τεχνητής νοημοσύνης έδειξε έρευνα της Salesforce ενώ το 91% των ΜμΕ που ήδη χρησιμοποιούν λύσεις τεχνητής νοημοσύνης καταγράφει σημαντική αύξηση εσόδων
Χρήση AI για την καταπολέμηση της απάτης από τον ΕΟΠΥΥ - Όλες οι αλλαγές από το 2025
Άλλη μεγάλη αλλαγή στον ΕΟΠΥΥ από το 2025 θα είναι στον τρόπο κοστολόγησης των νοσηλειών και κάθε παροχής υπηρεσίας στα δημόσια νοσοκομεία
Τίλντα Σουίντον: Θα βραβευτεί με την Τιμητική Χρυσή Άρκτο στη Berdinale
«Το να τιμώμαι με αυτόν τον τρόπο από το συγκεκριμένο φεστιβάλ είναι για μένα βαθιά συγκινητικό», δήλωσε η Τίλντα Σουίντον για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.
Τέλος στον αγροτικό γιατρό – Γίνεται προσωπικός γιατρός υποχρεωτικής θητείας
Ανοικτό σύστημα αυτόματης κάλυψης των κενών θέσεων σε περιφερειακά ιατρεία και Κέντρα Υγείας, επιχειρεί να καλύψει τα κενά στους προσωπικούς γιατρούς
«Αγγέλικα Κοροβέση: Γλυπτική»: Το βιβλίο – λεύκωμα της Aggelika Korovessi
Το βιβλίο - λεύκωμα της Aggelika Korovessi, με τίτλο "Αγγέλικα Κοροβέση: Γλυπτική", του οποίου η έκδοση είναι μια ευγενική χορηγία του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ
Λιγότερα από τα μισά νέα φάρμακα έχουν εγκριθεί σε όλες τις χώρες
Πρώτα στις ΗΠΑ εγκρίνονται και αποζημιώνονται οι καινούριες δραστικές ουσίες στα φάρμακα, ακολουθούν Ευρώπη και Ιαπωνία
Ανισότητες στη φαρμακευτική περίθαλψη από την ελλιπή χρηματοδότηση στην υγεία
Ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη από τους ασθενείς για φάρμακα – Ο ανεπαρκής προϋπολογισμός προκαλεί καταστροφικές δαπάνες στα νοικοκυριά
Κομμένο πεπόνι αξίας 26 εκατ. φέρνει πόλεμο στους Christie’s
Ο οίκος Christie’s μηνύει τον πλειοδότη του Le Melon entamé, ενός αριστουργήματος νεκρής φύσης, γιατί δεν έχει πληρωθεί
Tesla -Intel και η ανεπάρκεια των δ.σ. - Τα συστατικά για το τέλειο δ.σ.
Η Intel και η Tesla αντιπροσωπεύουν δύο τρόπους με τους οποίους τα δ.σ. αποτυγχάνουν στο καθήκον τους να εκπροσωπούν τους επενδυτές και να θέτουν τη διοίκηση προ των ευθυνών της, υπσοτηρίζει ο Economist