Επιτάχυνε την πορεία ανάκαμψης του το Bitcoin μετά το χθεσινό πρωτοφανές sell off που βίωσε, συμπαρασύροντας συνολικά την αγορά των κρυπτονομισμάτων.

Είναι χαρακτηριστικό πως «έπιασε» και πάλι τα επίπεδα των 42.000 δολαρίων (πρόσκαιρα και τα 42.500), καταγράφοντας ένα ημερήσιο άλμα κατά 15%, καλύπτοντας έτσι μεγάλο μέρος των χθεσινών απωλειών. Θυμίζουμε πως χθες «έπιασε» το ιστορικό χαμηλό των 30.000 δολαρίων, ήτοι κάτω από το μισό του ιστορικού υψηλού των 65.000 που είχε αγγίξει τον περασμένο μήνα.

Στον ίδιο ρυθμό και τα υπόλοιπα digital νομίσματα, με το δεύτερο μεγαλύτερο Ether να αριθμεί κέρδη της τάξεως του 20%, γύρω στα 2.931 δολάρια, μετά τη χθεσινή βουτιά κατά 28% που το έφερε κάτω και από τα 2.000 δολάρια.

Άλμα καταγράφει και το Dogecoin στα 0,40 δολάρια μετά την… επανεμφάνιση του Έλον Μασκ της Tesla, ο οποίος μέσω twitter επανέλαβε τη στήριξη του προς το «αστείο» νόμισμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της CoinMarketCap, η χθεσινή «Μαύρη Τετάρτη» έφερε ρεκόρ δραστηριότητας με συνολικά 131,1 δισ. δολάρια σε Bitcoin να αλλάζουν χέρια, ήτοι σχεδόν διπλάσιος όγκος από τη λεγόμενη «Μαύρη Παρασκευή» των crypto, στις 12 Μαρτίου του 2020.

Η σημερινή ανάκαμψη αντανακλάται και στην αισθητά βελτιωμένη εικόνα και στις τεχνολογικές μετοχές της Wall Street, με το δείκτη Nasdaq να σημειώνει αυτή την ώρα άνοδο κατά 1,51%.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News