Η WIND Ελλάς, ανταποκρινόμενη στα καταστροφικά γεγονότα που προκαλούν οι πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη, στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου, βρίσκεται δίπλα στους συνδρομητές της στις πληγείσες περιοχές, με δωρεάν υπηρεσίες επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα σε όλους τους πελάτες συμβολαίου κινητής WIND, ιδιώτες και επιχειρήσεις καθώς και τους κατόχους καρτοκινητής F2G & Q, προσφέρεται από σήμερα δωρεάν χρόνος ομιλίας 1500 λεπτών προς όλους (εθνικά κινητά και σταθερά) και δωρεάν 10 GB, με ισχύ 15 ημέρες.

Παράλληλα, η WIND σταματάει τη διαδικασία φραγής εισερχομένων/ εξερχομένων κλήσεων στις συνδέσεις συμβολαίου από σήμερα και για 30 ημέρες.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Νίκος Καραμούζης: Με τριπλή εξαγορά «μπαίνει» στο ελαιόλαδο – Επένδυση 10 εκατ. ευρώ με την Inspiring Earth
Επιχειρήσεις |

Νίκος Καραμούζης: Με τριπλή εξαγορά «μπαίνει» στο ελαιόλαδο – Επένδυση 10 εκατ. ευρώ με την Inspiring Earth

Έναν νέο ισχυρό όμιλο στο ελαιόλαδο δημιουργούν οι SMERemediumCap και Inspiring Earth εξαγοράζοντας τις εταιρείες Λατζιμάς, Έλαια Σητείας-LASITIA και Olympian Green International

Βρεττού – Attica Bank: Το χρονοδιάγραμμα για τον 5ο τραπεζικό πόλο
Επιχειρήσεις |

Το χρονοδιάγραμμα της Attica Bank για τον πέμπτο τραπεζικό πόλο

Μετά το επίσημο χρίσμα της DBRS Morningstar, που «κατεβάζει» τις εκτιμώμενες ζημιές από τιτλοποιήσεις κόκκινων δανείων στα 400 εκατ. ευρώ για την Attica Bank, ο δρόμος είναι ανοιχτός για τα επόμενα βήματα