![Costamare: Ξεκινά η διαπραγμάτευση του ομολόγου της](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2021/05/Costamare-2.jpg)
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Τρίτη 25 Μαΐου η Δημόσια Προσφορά των Ομολογιών του Κοινού Ομολογιακού Δανείου έκδοσης της Costamare Participations Plc (η «Εταιρεία»), με την εγγύηση της Costamare Inc., για την εισαγωγή τους στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών (το «Χ.Α.»).
H συνολική έγκυρη ζήτηση που εκδηλώθηκε από το επενδυτικό κοινό στην Ελλάδα που συμμετείχε στη Δημόσια Προσφορά ανήλθε σε 665,17 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας υπερκάλυψη της έκδοσης κατά 6,7 φορές.
Η τιμή διάθεσης των Ομολογιών έχει προσδιοριστεί στο άρτιο, ήτοι 1.000 ευρώ ανά Ομολογία.
Η τελική απόδοση των Ομολογιών ορίστηκε σε 2,70% και το επιτόκιο των Ομολογιών σε 2,70% ετησίως.
Οι Ομολογίες κατανεμήθηκαν ως εξής: (α) 71.000 Ομολογίες (71% επί του συνόλου των εκδοθεισών Ομολογιών) κατανεμήθηκαν σε Ιδιώτες Επενδυτές και (β) 29.000 Ομολογίες (29% επί του συνόλου των εκδοθεισών Ομολογιών) κατανεμήθηκαν σε Ειδικούς Επενδυτές.
Σήμερα, Τετάρτη 26 Μαΐου, ξεκινάει η διαπραγμάτευση του συνόλου των εκδοθεισών Ομολογιών στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος του Χ.Α.
Ο κωδικός διαπραγμάτευσης της Ομολογίας είναι με λατινική γραμματοσειρά «CMPB1».
Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των Ομολογιών της Εταιρίας είναι 1.000 ευρώ ανά Ομολογία, ήτοι 100% της ονομαστικής αξίας της.
Η Εταιρεία ευχαριστεί θερμά το επενδυτικό κοινό για την ανταπόκριση που έδειξε στη Δημόσια Προσφορά για την εισαγωγή των Ομολογιών της Εταιρείας στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Επιπλέον, ευχαριστεί τους Συντονιστές Κύριους Αναδόχους και Συμβούλους Έκδοσης της Δημόσιας Προσφοράς για την έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank Α.Ε. και Euroxx Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ., καθώς και την Optima bank, Ανάδοχο της Έκδοσης.
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
Latest News
![AXIA: Συνέχεια στις ισχυρές επιδόσεις αναμένει από την τρ. Κύπρου](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/11/trapeza-kyprou-600x400.jpg)
Συνέχεια στις ισχυρές επιδόσεις αναμένει από την τρ. Κύπρου η AXIA
Η ΑΧΙΑ επίσης αναμένει ότι τα καθαρά έσοδα από προμήθειες θα παραμείνουν σε γενικές γραμμές παρόμοια με το προηγούμενο τρίμηνο
![Χρηματιστήριο Αθηνών: Με αυξημένο τζίρο το βήμα σημειωτόν](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/06/xrimatistirio-768x513-1-600x401.jpg)
Με αυξημένο τζίρο το βήμα σημειωτόν του ΧΑ
Η αγορά βρίσκεται σε μια διαδικασία συγκέντρωσης δυνάμεων και αφομοίωσης των επιπέδων πριν μπει στο επόμενο σκέλος της κίνησής της
![Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Μικρά κέρδη – Ξεχωρίζει το άλμα 12% της Heineken](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/01/ot-europe_stocks-600x352.png)
Μικρά κέρδη στην Ευρώπη, ξεχωρίζει το άλμα 12% της Heineken
Περιμένοντας τον πληθωρισμό των ΗΠΑ
![Ασιατικά χρηματιστήρια: Μικτά πρόσημα, άλμα 7% για την Alibaba](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/06/ot_asia_stocks1-600x352.png)
Μικτά πρόσημα στην Ασία, άλμα 7% για την Alibaba
Oi επενδυτές αφομοιώνουν τον αντίκτυπο των δασμών του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στις περιφερειακές οικονομίες
![Κεφαλαιαγορά: Στο μικροσκόπιο των χρηματιστών το νομοσχέδιο Χατζηδάκη](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/06/thumbnail_stocks_agores_merismata_xrimatistirio_shutterstock_-600x414.jpg)
Πώς αξιολογούν στον ΟΤ αναλυτές το ν/σ για την Κεφαλαιαγορά – Οι «angel investors», οι ΑΕΕΑΠ και τα «φωτεινά» σημεία
Οι αναλυτές Νίκος Χρυσοχοΐδης και Σίμος Μαυρουδής αναλύουν στον ΟΤ τα σημεία του νομοσχεδίου για την Κεφαλαιαγορά
![Wall Street: Μικτά πρόσημα και έντονη μεταβλητότητα – Άνοδος για Apple και Coca Cola](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/09/ot_wallstreet_market3-768x606-1-1-600x473.png)
Μικτά πρόσημα και έντονη μεταβλητότητα στη Wall Street - Άνοδος για Apple και Coca Cola
Από τους δείκτηες της Wall Street Dow Jones και S&P 500 σημείωσαν κέρδη, ενώ ο Nasdaq υποχώρησε
![Χρυσός: Οι δασμοί οδηγούν το ράλι προς τα 3.000 δολάρια [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/10/ot_gold_lires_agglias24-600x352.png)
Οι δασμοί οδηγούν το ράλι του χρυσού - Καρφί... για τα 3.000 δολάρια [γράφημα]
Ο χρυσός λειτουργεί ως ασφαλές καταφύγιο στην αβεβαιότητα που φέρνουν οι δασμοί Τραμπ - Οι εκτιμήσεις διεθνών οίκων - Στα ύψη οι τιμές της χρυσής λίρας Αγγλίας
![Πετρέλαιο: Σε υψηλό δύο εβδομάδων](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/01/ot_oil_world3-1024x600-1-600x352.png)
Σε υψηλό δύο εβδομάδες οι τιμές του μαύρου χρυσού
Ενισχύονται οι ανησυχίες σχετικά με τις προμήθειες πετρελαίου της Ρωσίας και του Ιράν
![Αμερικανικά Ομόλογα: Ανοδικά «δια χειρός» Πάουελ οι αποδόσεις](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/08/ot_USA_bonds_powell-600x352.png)
Ανοδικά «δια χειρός» Πάουελ οι αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων
Ο Πάουελ είπε στην καθιερωμένη κατάθεση στη Γερουσία ότι η Fed δε βιάζεται να μειώσει τα επιτόκια
![Ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια: «Θεατές» στο εμπορικό μπρα ντε φερ οι ευρωαγορές](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2021/08/agores-600x385.jpg)
«Θεατές» στο εμπορικό μπρα ντε φερ οι ευρωαγορές
Σε επίπεδο τίτλων, στο επίκεντρο βρέθηκε η μετοχή της UniCredit, η οποία χάνει πάνω από 3% - Άλμα 6% σημείωσε η Kering