Μεικτή εικόνα καταγράφηκε την Τρίτη στην Wall Street, μετά την αργία της Δευτέρας, με τους βασικούς δείκτες να μην καταφέρνουν να κρατήσουν τα αρχικά μεγάλα κέρδη.

Ο δείκτης S&P 500 κινήθηκε πτωτικά, με τις μετοχές του υγειονομικού και του τεχνολογικού κλάδου να υποχωρούν, αντισταθμίζοντας τα κέρδη του ενεργειακού και του χρηματοοικονομικού κλάδου.

Ο χρηματοπιστωτικός κλάδος στον S&P 500 σημείωσε υψηλό ρεκόρ, ενώ η απόφαση του ΟΠΕΚ και το ράλι στην πετρελαϊκή αγορά έδωσαν ώθηση στις μετοχές του ενεργειακού τομέα κατά 3,9%, το μεγαλύτερο κέρδος μιας ημέρας σε σχεδόν τέσσερις μήνες.

Ειδικότερα, ο Dow Jones ενισχύθηκε κατά 0,13% στις 34.575 μονάδες, ο S&P 500 υποχώρησε κατά 0,05% στις 4,202 μονάδες και ο Nasdaq έκλεισε στις 13.736 μονάδες, με πτώση κατά 0,09%.

Σημειώνεται πως δύο από τους τρεις βασικούς δείκτες κατάφεραν, παρά τους κλυδωνισμούς των προηγούμενων ημερών, να κλείσουν το Μάιο σε θετικό έδαφος. Ο Dow πρόσθεσε σχεδόν 2% και ο S&P 500 ανέβηκε κατά 0,6%. Ο Nasdaq παρά την ανάκαμψη της περασμένης εβδομάδας δεν κατάφερε να «πρασινίσει» με την απόδοση του για το μήνα να είναι αρνητική σε ποσοστό 1,5%.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street
Wall Street: Η καλύτερη εβδομάδα από το 2023 καθώς η πτώση των ομολόγων ανακόπηκε
Wall Street |

Το φρένο στα ομόλογα έφερε την καλύτερη εβδομάδα στη Wall Street από το 2023

Η μεταβλητότητα δείχνει ελάχιστα σημάδια αποκλιμάκωσης, καθώς η ταχέως εξελισσόμενη εμπορική πολιτική του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ απειλεί το καθεστώς των ΗΠΑ ως το ασφαλές καταφύγιο του κόσμου