Μεικτή εικόνα καταγράφηκε την Τρίτη στην Wall Street, μετά την αργία της Δευτέρας, με τους βασικούς δείκτες να μην καταφέρνουν να κρατήσουν τα αρχικά μεγάλα κέρδη.

Ο δείκτης S&P 500 κινήθηκε πτωτικά, με τις μετοχές του υγειονομικού και του τεχνολογικού κλάδου να υποχωρούν, αντισταθμίζοντας τα κέρδη του ενεργειακού και του χρηματοοικονομικού κλάδου.

Ο χρηματοπιστωτικός κλάδος στον S&P 500 σημείωσε υψηλό ρεκόρ, ενώ η απόφαση του ΟΠΕΚ και το ράλι στην πετρελαϊκή αγορά έδωσαν ώθηση στις μετοχές του ενεργειακού τομέα κατά 3,9%, το μεγαλύτερο κέρδος μιας ημέρας σε σχεδόν τέσσερις μήνες.

Ειδικότερα, ο Dow Jones ενισχύθηκε κατά 0,13% στις 34.575 μονάδες, ο S&P 500 υποχώρησε κατά 0,05% στις 4,202 μονάδες και ο Nasdaq έκλεισε στις 13.736 μονάδες, με πτώση κατά 0,09%.

Σημειώνεται πως δύο από τους τρεις βασικούς δείκτες κατάφεραν, παρά τους κλυδωνισμούς των προηγούμενων ημερών, να κλείσουν το Μάιο σε θετικό έδαφος. Ο Dow πρόσθεσε σχεδόν 2% και ο S&P 500 ανέβηκε κατά 0,6%. Ο Nasdaq παρά την ανάκαμψη της περασμένης εβδομάδας δεν κατάφερε να «πρασινίσει» με την απόδοση του για το μήνα να είναι αρνητική σε ποσοστό 1,5%.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street