
Με κοινό έτος ίδρυσης το 1946, η ιταλική μάρκα και ο παριζιάνικος Οίκος, μοιράζονται την επιθυμία να εμπνεύσουν ένα καινοτόμο, λαμπερό και δημιουργικό όραμα για τον κόσμο.
Σήμερα περισσότερο από ποτέ, η συνεργασία μεταξύ Dior και Vespa επαναπροσδιορίζει το πνεύμα της ελευθερίας, της κίνησης και της έκφρασης που θεμελιώνει τις δύο μάρκες. Οδύσσεια, στυλ, όνειρα και χαρά της ζωής.
Από αυτή την παθιασμένη συνάντηση γεννιέται η Vespa 946 Christian Dior, η οποία με το μονοκόκ πλαίσιο και τα κομψά γραφικά αποτίει φόρο τιμής στην κληρονομιά των δύο οίκων. Σύμβολο φινέτσας, αυτό το αντικείμενο πόθου αντανακλά την κοινή αφοσίωση στην υπεροχή της τεχνογνωσίας και την προσοχή στη λεπτομέρεια που μοιράζονται οι δύο μάρκες.
Η σύγχρονη έκδοση της εμβληματικής Vespa 946 –που παρουσιάστηκε το 2012 στο Μιλάνο και διακρίθηκε για τις κομψές και μίνιμαλ γραμμές καθώς και για την τεχνολογική καινοτομία- επανασχεδιάστηκε για την περίσταση αυτή από τη Maria Grazia Chiuri, Διευθύντρια Δημιουργικού των γυναικείων συλλογών της Dior. Το σκούτερ θα κατασκευαστεί στην Ιταλία, με τη φροντίδα, την αφοσίωση και την ακρίβεια ενός οίκου μόδας.
Το βαλιτσάκι διακοσμημένο με το μοτίβο Dior Oblique (σχέδιο του Marc Bohan από το 1967) ακολουθεί τον σχεδιασμό της σέλας και είναι ειδικά κατασκευασμένο ώστε να στερεώνεται στη σχάρα αποσκευών, προσδίδοντας μοναδικό στυλ. Η αποκλειστική σειρά αξεσουάρ συμπληρώνεται από ένα κράνος διακοσμημένο με το ίδιο εμβληματικό μοτίβο.


Latest News

Χρόνος: Τελικά όλα είναι στο μυαλό;
Γιατί κάποιες μέρες ο χρόνος περνάει γρήγορα και κάποιες άλλες όχι; Και γιατί το αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά μεταξύ μας;

Πόσα χρήματα εξασφάλισε ο Ολυμπιακός από την ευρωπαϊκή του πορεία
Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην προκρίθηκε κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ, όμως πήρε μια σημαντική νίκη που τον φέρνει προ των πυλών του Champions League – Πόσα χρήματα εξασφάλισαν οι ερυθρόλευκοι από την ευρωπαϊκή τους πορεία…

«Οδύσσεια»: Και ο Ράιαν Χαρστ στο all-star cast του Κρίστοφερ Νόλαν
Η ταινία «Οδύσσεια» του Κίστοφερ Νόλαν βρίσκεται ήδη στην παραγωγή, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι το 2026.

Οι σεναριογράφοι του «Dungeons & Dragons» παίρνουν τα ηνία της επερχόμενης ταινίας «Monopoly»
«Είναι οι τέλειοι ‘αρχιτέκτονες’ για αυτό το Monopoly», δήλωσε η Έριν Γουέστερμαν, συμπρόεδρος της Lionsgate Motion Picture Group, για τους Οι Τζον Φράνσις Ντέιλι και Τζόναθαν Γκόλντσταϊν

Στην κορυφή της Ευρώπης ο Εμμανουήλ Καραλής
Ο «Μανόλο» συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Ολλανδία

100 χρόνια Ολυμπιακός- Ο χρυσός αιώνας του «Θρύλου»
Ο Ολυμπιακός συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής και το γιορτάζει με ένα επικό τριήμερο εκδηλώσεων

Οι 3+1 λόγοι για να αλλάξει κάποιος δουλειά
Γιατί να αφήσει κάποιος τη δουλειά του για μια άλλη - Τι ισχύει στην Ελλάδα

Τα 100 εκατομμύρια του Στίβεν Έι Σμιθ και το… πέσιμο του «μπαμπά» Λεμπρόν Τζέιμς
Ο Στίβεν Έι Σμιθ θα έχει να το λέει με την χθεσινή μέρα να του επιφυλάσσει τα πάντα αφού υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με το ESPN αλλά είχε και επεισόδιο με τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Μήπως οι influencers… βλάπτουν σοβαρά την υγεία μας;
Οι «ιατρικές» αναρτήσεις στα social media είναι συχνά παραπλανητικές. Πώς μπορούμε να προστατευθούμε από τους… σύγχρονους κομπογιαννίτες των social media;

Γυναίκες και καριέρα: Ο μακρύς δρόμος της επαγγελματικής ισότητας [γράφημα]
Αν και έχουν γίνει βήματα προς την κατάκτηση της ισότητας, η εξίσωση «γυναίκες και καριέρα» είναι δύσκολη - Oι τελευταίες έρευνες