Η ρωσική πλευρά πρότεινε στην Ελλάδα να εξετάσει το ενδεχόμενο παραγωγής ρωσικών εμβολίων από φαρμακευτικές εταιρείες στη χώρα μας.

Πρόταση στην Ελλάδα να εξετάσει το ενδεχόμενο παραγωγής ρωσικών εμβολίων κατά του κορωνοϊού από εγχώριες φαρμακευτικές εταιρείες, έκανε η Ρωσία, σύμφωνα με τον αναπληρωτή πρόεδρο επιτροπής της Κρατικής Δούμα Παβέλ Φεντίαεφ, ο οποίος οργάνωσε συνάντηση των κοινοβουλευτικών ομάδων φιλίας μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας, όπως μεταδίδει το sputniknews.gr.

«Η συνάντηση έγινε σε πολύ θερμό κλίμα, παρότι διεξήχθη διαδικτυακά. Η ελληνική Βουλή είναι γεμάτη σχέδια για ανάπτυξη των σχέσεων με τη Ρωσία. Συζητήσαμε το θέμα κοινών πρότζεκτ στο τομέα της γεωργίας, της βιομηχανίας. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της ελληνικής πλευράς ήταν φυσικά η επανάληψη της τουριστικής επικοινωνίας με τη Ρωσία. Είμαι έτοιμος να συζητήσω λεπτομερώς τη θαλάσσια διασύνδεση Νοβοροσίσκ-Θεσσαλονίκης» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Από την πλευρά μας, προτείναμε να εξετάσουν την πιθανότητα παραγωγής ρωσικών εμβολίων σε εργοστάσια φαρμακευτικών εταιριών στην Ελλάδα» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Πολύκαστρο: Εκτροχιασμός εμπορικού τρένου – Κλειστή για δύο μήνες θα μείνει η γραμμή
Επικαιρότητα |

Εκτροχιάστηκε εμπορικό τρένο στο Πολύκαστρο – Κλειστή για δύο μήνες η γραμμή

Δεν κινδύνευσε το προσωπικό της αμαξοστοιχίας, ανέφερε η Hellenic Train – Κλειστή η γραμμή έως και δύο μήνες, για να αποκατασταθεί η βλάβη που προκάλεσε τον εκτροχιασμό στο Πολύκαστρο

«Χαμένες» 6,5 εκατ. ώρες στον Κηφισό, στο περίμενε… για Μετρό – Κανένα σχέδιο από Σταϊκούρα για το κυκλοφοριακό [γραφήματα]
Επικαιρότητα |

«Χαμένες» 6,5 εκατ. ώρες στον Κηφισό, στο περίμενε… για Μετρό – Κανένα σχέδιο από Σταϊκούρα για το κυκλοφοριακό [γραφήματα]

Στα αζήτητα από τον αρμόδιο υπουργό Χρ. Σταϊκούρα προτάσεις για οδικά έργα που θα αντιμετωπίσουν το κυκλοφοριακό της Αθήνας – Αργούν νέα λεωφορεία, βαγόνια και Γραμμή 4 του Μετρό