
Σε όλο τον κόσμο «ταξιδεύει» η Σίφνος τους τελευταίους μήνες, μέσα από τη διεθνή τηλεοπτική ταξιδιωτική εκπομπή «A Greek Odyssey with Bettany Hughes»!
Η ιστορία, οι παραδόσεις, οι φυσικές ομορφιές, οι γραφικοί οικισμοί, οι φιλόξενοι κάτοικοι και η γαστρονομία της Σίφνου «πρωταγωνίστησαν» σε επεισόδιο του νέου κύκλου της δημοφιλούς τηλεοπτικής ταξιδιωτικής σειράς που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των διεθνών τηλεθεατών.
Μέχρι στιγμής, το επεισόδιο με τον γραφικό και γαστρονομικό προορισμό των Κυκλάδων προβλήθηκε αρχικά στη Μεγάλη Βρετανία, στο Channel 5 και στη συνέχεια «ταξίδεψε» στην Αυστραλία στο δίκτυο SBS. Η λίστα είναι εκτενής και περιλαμβάνει επίσης τον Καναδά στο TVO, την Κροατία στο HRT, την Ιταλία στο Sky, τη Νέα Ζηλανδία στο TOP TV, τη Νορβηγία στο NRK, τις ΗΠΑ στο Smithsonian Channel, την Ισπανία στο TVE και το Movistar, αλλά και την Ελλάδα μέσω του OTE TV. Είχε προηγηθεί η επίσκεψη τηλεοπτικού συνεργείου στο νησί που πραγματοποίησε πολύωρα γυρίσματα, με τη στήριξη του Δήμου Σίφνου, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.
Παρουσιάστρια της εκπομπής, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, είναι η Βρετανίδα ιστορικός, δημοσιογράφος, συγγραφέας και καθηγήτρια Bettany Hughes.
«Το γεγονός πως η Σίφνος εντάσσεται σε τηλεοπτικές παραγωγές παγκόσμιου βεληνεκούς με πρωταγωνιστές διεθνείς προσωπικότητες όπως η κυρία Bettany Hughes, καταδεικνύει για μια ακόμη φορά πως ο προορισμός έχει τη δυναμική να καλύψει επάξια τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, σε όλα τα επίπεδα», δηλώνει η δήμαρχος Σίφνου Μαρία Ναδάλη.


Latest News

«Ξεπουλάνε» τα ακτοπλοϊκά για το Πάσχα - «Ζαλίζουν» οι τιμές
Οι τουριστικοί πράκτορες επισημαίνουν ότι για την Μεγάλη Τετάρτη και την Μεγάλη Πέμπτη τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι ελάχιστα

Αλλάζει εικόνα το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με επενδύσεις 1,28 δισ. - Οι νέοι στόχοι
Ανοδικά ξεκίνησε η επιβατική κίνηση το 2025 κόντρα στην διεθνή αβεβαιότητα- Οι νέες πηγές εσόδων και το πράσινο φως στο μέρισμα των 0,78 ευρώ ανά μετοχή

Πληρότητες ως 95% στις πτήσεις της Aegean- Οι top5 προορισμοί σε Ελλάδα και εξωτερικό
Υψηλές πληρότητες καταγράφονται για την πασχαλινή έξοδο σε αεροπορικές πτήσεις της Aegean τόσο για προορισμούς εσωτερικού όσο και εξωτερικού

Συνεργασία Mercan Group με Wyndham Hotels & Resorts στην Κέρκυρα
Η συμφωνία σηματοδοτεί την πρώτη επένδυση του ομίλου Mercan Group στην Ελλάδα, ενισχύοντας την παρουσία της Wyndham στη Μεσόγειο

Άνοδος τιμών, σταθερές πληρότητες για τα ξενοδοχεία - Προς νέο ρεκόρ εισπράξεων
Σε ανοδική τροχιά βρίσκονται τα ελληνικά ξενοδοχεία - Αύξηση των εισπράξεων αναμένει η Τράπεζα της Ελλάδας

JOMO: Τι είναι και πως κάνει τα ταξίδια καλύτερα;
Έχοντας μπει για τα καλά στην εποχή των ταξιδιών -πρώτα το Πάσχα, μετά το καλοκαίρι- το JOMO είναι μια τάση που υπόσχεται να κάνει τις διακοπές μας καλύτερες. Και πιο ήρεμες.

Τι φοβούνται οι Αμερικανοί ταξιδιώτες φέτος
Οι Αμερικανοί που σχεδιάζουν ταξίδια στο εξωτερικό θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα απόνερα των πολιτικών Τραμπ

Σκληρή μάχη Hilton - Marriott για την πρωτιά στην Ελλάδα - Ποια παίρνει... κεφάλι
Hilton και Marriott μάχονται για την πρώτη θέση - Σημαντικές επενδύσεις για τη λειτουργία νέων ξενοδοχείων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας

Ακάθεκτοι οι αμερικανοί τουρίστες παρά τον τυφώνα Τραμπ- Κανονικά οι κρατήσεις για Ελλάδα
Απτόητοι οι αμερικανοί τουρίστες - Άνοδος 18,6% των διαθέσιμων αεροπορικών θέσεων - Τι προβληματατίζει τους Έλληνες ξενοδόχους

Γιατί οι Ευρωπαίοι ακυρώνουν τα ταξίδια στις ΗΠΑ
Οι διεθνείς επισκέπτες μένουν μακριά καθώς αυξάνεται η πολιτική και οικονομική ένταση