![Νέα ξενοδοχειακή συμφωνία στην Αθήνα](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2021/06/18_0.jpg)
Στην ομπρέλα της Ξενοδοχειακής αλυσίδας, Brown hotels εντάχθηκαν τέσσερα ξενοδοχεία της οικογένειας του Γιώργου Τσακίρη, τέως προέδρου του ξενοδοχειακού επιμελητηρίου της Ελλάδος.
Στην εν λόγω συμφωνία περιλαμβάνονται τέσσερα ξενοδοχεία στην Αθήνα, ενώ αυτό της Ρόδου παραμένει την οικογένεια. Τα τέσσερα ξενοδοχεία της Αθήνας είναι
-το MUSEUM hotel 4* με δυναμικότητα 79 δωματίων και 7 σουιτών , που ευρίσκεται στα Εξάρχεια πίσω από το Εθνικό Αρχαιολογικό μουσείο
-το ξενοδοχείο Μy Athens 3*, στον Κεραμεικό με 55 δωμάτια ,
-το KUBIC smart hotel, 4*, το πρώτο «έξυπνο» ξενοδοχείο στην Ελλάδα, με δυναμικότητα 56 δωματίων και τέλος
-το ιστορικό και αναβαθμισμένο στην κατηγορία των 4*, ξενοδοχείο ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΝ, 56 δωματίων, του οποίου η δομική ανακαίνιση ολοκληρώθηκε τέλος του 2020 και αναμενόταν να επαναλειτουργήσει την 1η Ιουλίου.
Η Brown Hotels δημιούργημα του φιλέλληνα επιχειρηματία Leon Avigad, ανπτύσσεται ταχύτατ και εστιάζει ιδιαίτερα στο παραδοσιακό κέντρο της Αθήνας δηλαδή την πλατεία Ομόνοιας. Με αρχή το Brown Acropol και το γειτονικό DAVE Red Athens στην περιοχή της Ομόνοιας, καθώς και το παλιό La mirage που μετά την ριζική ανακαίνιση του θα λέγεται Lighthouse Athens,το ιστορικό sans Rival στην Λιοσίων, ένα νέο ξενοδοχείο στην οδό Θεμιστοκλέους καθώς και το πρόσφατα ανακατασκευασμένο ξενοδοχείο Villa Brown Ermou στο Σύνταγμα, θα αποτελέσουν μια σημαντική είσοδο στην αγορά της Αθήνας.
Παράλληλα η αλυσίδα σηματοδοτεί και την εκτός Αθήνας παρουσία της με την εκκίνηση εντός του καλοκαιριού, του Brown Beach Corinthia στους Αγίους Θεοδώρους και την ολοκλήρωση της ανακατασκευής ξενοδοχείου στην Πουνταζέζα στην περιοχή του Σουνίου 179 δωματίων και σουιτών.
Η λίστα των υπό υλοποίηση projects της brown hotels είναι μεγάλη και φιλόδοξη, καθώς περιλαμβάνει γνωστά εκτός λειτουργίας ξενοδοχειακά ακίνητα όπως στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου (Παλαιό ξενοδοχείο ΙΛΙΟΝ), στην οδό Ευριπίδου , το 82 Euripidou hotel, στην οδό Αχαρνών ( πρώην Ξενοδοχείο) , στην οδό Σαρρή στου Ψυρρή, , στην Θεσσαλονίκη το πρώην ξενοδοχείο Βιέννη, στον νέο Κόσμο όπως επίσης και άλλα ακίνητα που στο παρελθόν είχαν τελείως διαφορετικές χρήσεις. Στόχος της brown hotels είναι η λειτουργία, σε μια πρώτη φάση ανάπτυξης, 25 ξενοδοχειακών μονάδων σε όλη την Ελλάδα.
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
Latest News
![ΓΣΕΒΕΕ: Πρόταση-Σχέδιο Νόμου για αδειοδότηση των τεχνικών και βιοτεχνικών επαγγελμάτων](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/DSC_0122-600x399.png)
Πρόταση-Σχέδιο Νόμου ΓΣΕΒΕΕ για αδειοδότηση των τεχνικών και βιοτεχνικών επαγγελμάτων
Μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται η αναπτυξιακή προοπτική της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας μέσω της αναβάθμισης των δεξιοτήτων και της επαγγελματικής απελευθέρωσης
![L’Oréal Hellas: Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ υπουργείων Παιδείας και Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/3-4-600x400.jpg)
L’Oréal Hellas: Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ υπουργείων Παιδείας και Κοινωνικής Συνοχής
Μια συνεργασία της L’Oréal Hellas που στόχο έχει να στηρίξει το μέλλον της κομμωτικής δημιουργώντας ευκαιρίες σε νέους σπουδαστές του κλάδου
![ΕΤΕπ: Ολική επαναφορά για επενδύσεις και αισιοδοξία στην Ελλάδα – Η σύγκριση με την Ευρώπη](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/01/epixeiriseis-600x375.jpg)
ΕΤΕπ: Ολική επαναφορά για επενδύσεις και αισιοδοξία στην Ελλάδα – Η σύγκριση με την Ευρώπη
Τι αποκαλύπτει έκθεση της ΕΤΕπ που βασίζεται σε δημοσκοπήσεις περίπου 13.000 επιχειρήσεων σε όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ
![Eurolife FFH:Απόδοση 3,70% στα ατομικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2021/10/Eurolife-FFH-600x250.jpg)
Eurolife FFH:Απόδοση 3,70% στα ατομικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου
Η Eurolife FFH προσφέρει ουσιαστικό όφελος στους ασφαλισμένους της
![Ελληνικές τράπεζες: η Mediobanca ανεβάζει τις τιμές στόχους για τις ελληνικές τράπεζες – Προτιμά Πειραιώς, Alpha Bank](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/ot_trapezes_flags_NEA_2025-600x352.png)
«Ψήφος» στις ελληνικές τράπεζες από τη Mediobanka – Οι νέες τιμές στόχοι
Η τάση αύξησης των ελληνικών δανείων παραμένει ισχυρή και πολύ πάνω από τον μέσο όρο της ΕΕ, επισημαίνει μεταξύ άλλων η Mediobanca για τις ελληνικές τράπεζες
![Avax: Έναρξη κάλυψης από Euroxx – Στα 3,40 ευρώ/μετοχή η τιμή στόχος [πίνακας]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/05/avax-600x401.jpg)
Avax: Έναρξη κάλυψης από Euroxx – Στα 3,40 ευρώ/μετοχή η τιμή στόχος [πίνακας]
Οι εκτιμήσεις των αναλυτών της Euroxx για το διάστημα 2024-2028 - Η avax εκτιμάται ότι θα παράγει σημαντικές ελεύθερες ταμειακές ροές τα επόμενα έτ
![Τράπεζες: Γιατί φορτώνουν με επιπλέον έξοδα το τελευταίο τρίμηνο του 2024](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/01/ot_banking24a-600x352.png)
Γιατί «φορτώνουν» με επιπλέον έξοδα τους ισολογισμούς οι τράπεζες - Ο πήχης για τα μερίσματα
Στην τελική ευθεία εισέρχεται η δημοσιοποίηση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων από τις τράπεζες
![Miele Hellas: «Bonus» από τους Γερμανούς στην ελληνική εταιρεία – Το στοίχημα των 100 εκατ. ευρώ](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/miele-1-600x400.jpg)
Το «bonus» των Γερμανών στη Miele Hellas, το στοίχημα των 100 εκατ. και ο Κωτσόβολος
Τι ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Miele Hellas για την πορεία ανάπτυξης – Το μήνυμα των ιδιοκτητών για την ανάθεση του cluster – Πώς θα αναπτυχθεί
![Βιομηχανικές περιοχές: Σύσκεψη βουλευτών της ΝΔ και εκπροσώπων του ΠΑΣΕΒΙΠΕ](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/1213-600x450.jpg)
Διορθωτικές παρεμβάσεις στο νόμο 4982/22 για τις βιομηχανικές περιοχές ζητούν οι επιχειρήσεις των ΒΙΠΕ
Οι βουλευτές της ΝΔ μαζί με εκπροσώπους του ΠΑΣΕΒΙΠΕ, θα επιδιώξουν συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης «ώστε να διαμορφωθεί ενα βιώσιμο μέλλον» για τις βιομηχανικές περιοχές
![Miele Hellas: Επεκτείνεται σε Σλοβενία, Κροατία και Βοσνία](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/Miele-600x400.jpg)
Η Miele Hellas επεκτείνεται σε Σλοβενία, Κροατία και Βοσνία
Η επιτυχημένη πορεία της Miele Hellas οδηγεί σε ανάληψη της νέας αρμοδιότητας του νέου Miele Cluster Adria Aegean