Μεικτή εικόνα για τους επιμέρους δείκτες της Wall Street, μετά τα χθεσινά κέρδη, με τους επενδυτές να στρέφουν το ενδιαφέρον τους στη δημοσίευση σειράς στοιχείων, από σήμερα έως την Παρασκευή, που αφορούν την κατάσταση της αγοράς εργασίας.

Στο ταμπλό, ο βιομηχανικός Dow Jones κερδίζει έδαφος κατά 123 μονάδες ή 0,35% στις 34.406 μονάδες, ο S&P 500 ανεβαίνει ελαφρά κατά 0,04% στις 4.294 μονάδες, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq υποχωρεί κατά 0,19% στις 14.499 μονάδες.

Σε κάθε περίπτωση, το σύνολο των δεικτών αναμένεται να κλείσει το δεύτερο τρίμηνο, σήμερα, με κέρδη. Συνολικά για το εξάμηνο, ο Dow Jones μετρά κέρδη της τάξεως του 12%, όπως και ο Nasdaq, ενώ S&P 500 έχει ενισχυθεί κατά 14%.

Ξεκινώντας τη ροή των στοιχείων από το μέτωπο της απασχόλησης, σήμερα δημοσιεύτηκε η έκθεση του ADP για τις προσλήψεις στον ιδιωτικό τομέα τον Ιούνιο. Η έκθεση ήταν καλή δείχνοντας πως οι προσλήψεις συνέχισαν να αυξάνονται για έκτο συνεχόμενο μήνα και μάλιστα κατά 692.000, αντί των αναμενόμενων 600.000. Αύριο ακολουθούν τα στοιχεία για τις αιτήσεις για νέα επιδόματα ανεργίας και την Παρασκευή η δημοσίευση της έκθεσης για την απασχόληση τον Ιούνιο.

Στην αγορά ομολόγων, η απόδοση του αμερικανικού 10ετούς κινείται χαμηλότερα στο 1,45%, ενώ στην αγορά συναλλάγματος, η ισοτιμία του δολαρίου με το ευρωπαϊκό νόμισμα βρίσκεται στο 1,186.

Στην αγορά των commodities, το αργό πετρέλαιο ενισχύεται 0,9% στα 73,7 δολάρια το βαρέλι, ενώ ο χρυσός διολισθαίνει στα 1.762 δολάρια ανά ουγγιά.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street