Mικτή εικόνα παρουσίασε η Wall Street, καθώς οι δείκτες Dow Jones και S&P 500 έκλεισαν με άνοδο και με μικρές απώλειες ο Nasdaq. Ο S&P 500 καθώς οι επενδυτές παρέκαμψαν τα θετικά οικονομικά στοιχεία και έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην πολυναμενόμενη έκθεση απασχόλησης που θα δημοσιοποιηθεί την Παρασκευή.

Ο βιομηχανικός Dow Jones  έκλεισε ενισχυμένος κατά 210 μονάδες ή 0,61% στις 34,502.51 μονάδες, ο S&P 500 σημειώσε μικρή άνοδο  κατά 0,13 % στις 4.297,5 μονάδες, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq υποχωρεί κατά 0,17% και έκλεισε στις 14.503,95 μονάδες.

Και οι τρεις δείκτες κατέγραψαν για πέμπτη συνεχόμενη φορά  τριμηνιαία κέρδη. Για το δείκτη S&P 500 αυτό ήταν το δεύτερο καλύτερο πρώτο εξάμηνο χρονιάς από το 1998, σημειώνοντας αύξηση 14,4%.Ισχυρά κέρδη σημείωσαν οι δείκτες στο τρίμηνο, με τον S&P 500 να ενισχύεται 8,2%, τον Dow να κερδίζει 4,6% και τον Nasdaq να καταγράφει άνοδο 9,5%

«’Ηταν ένα καλό τρίμηνο», δήλωσε ο Robert Pavlik, διευθυντής χαρτοφυλακίου στο Dakota Wealth στο Fairfield, Κονέκτικατ.«Α Ο S&P έχει κερδίσει περισσότερο από 14% από την αρχή του έτους, ξεπερνώντας σε απόδοση τον Dow και του Nasdaq. Αυτό δείχνει ράλι για το χρηματιστηριο» Τον μήνα Ιούνιο,  ο S&P 500 σημείωσε σερί 5 συνεχόμενων ανοδικών συνεδριάσεων, ο Dow έσπασε το τετράμηνο σερί νίκης και ο  Nasdaq κέρδισε επίσης έδαφος τον Ιούνιο.

Η μετοχή της Boeing Co κατέγραψε κέρδη, καθώς  το υπουργείο Άμυνας της Γερμανίας ανακοίνωσε ότι θα αγοράσει πέντε από τα αεροσκάφη P-8A θαλάσσιου ελέγχου. Η Micron Technology ξεπερασε την τριμηνιαία έκθεση κερδών της με αποτέλεσμα η BMO αναβαθμιση τη μετοχή σε «υπεραπόδοση» από την «απόδοση της αγοράς» λόγω της συνεχιζόμενης ανισορροπίας προσφοράς-ζήτησης το 2022. Η Walmart σημείωσε άνοδο, καθώς ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα ξεκινήσει να πουλάει μονο με συνταγή ένα ισοδύναμο ινσουλίνης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street