Αναρτήθηκαν σήμερα στην ιστοσελίδα της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (ΔΕΠΠΣ) οι πίνακες με τη βαθμολογία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Πρότυπα Γυμνάσια και μη συνδεδεμένα Πρότυπα Λύκεια, ανά σχολείο (με τον κωδικό του).

Για τους πίνακες κάθε σχολείου ξεχωριστά, οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του σχολείου ενδιαφέροντός τους.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας φέτος κατατέθηκαν περισσότερες από 13.200 αιτήσεις εισαγωγής στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία. Επιπλέον, φέτος «αναβαθμίστηκε και επεκτάθηκε το δίκτυο των Πρότυπων και Πειραματικών σχολείων σε όλη τη χώρα, με στόχο από κοινού τα σχολεία αυτά να συμβάλλουν στον καλύτερο εκπαιδευτικό σχεδιασμό και την πιλοτική εφαρμογή της εκπαιδευτικής πολιτικής, ώστε να καλλιεργηθούν και διαχυθούν οι βέλτιστες εκπαιδευτικές μέθοδοι, πρακτικές και εργαλεία σε ολόκληρο το εκπαιδευτικό σύστημα».

Παράλληλα, και παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω της πανδημίας, η διαδικασία εξετάσεων των Προτύπων, όπως και η κλήρωση των Πειραματικών Σχολείων, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, έγκυρα και έγκαιρα.

Τέλος, στη σχετική ανακοίνωση εκφράζονται τα «θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια, σε μαθητές και τις οικογένειές τους, στους εκπαιδευτικούς μας, στα στελέχη που συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα