
Η δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να απασχολεί τα βρετανικά ΜΜΕ, τα οποία παρουσιάζουν συνεχώς νέες λεπτομέρειες και σενάρια για την υπόθεση.
Μετά τη «Daily Mail» που έκανε λόγο για «κρυφό ημερολόγιο» της Καρολάιν και τη «Sun» που επικαλούνταν δηλώσεις του πατέρα της 20χρονης, τη «σκυτάλη» παίρνει η «Mirror».
Σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζεται η βρετανική εφημερίδα, αυτό που φέρεται να αποδείχτηκε «μοιραίο» για την 20χρονη κοπέλα ίσως ήταν κάτι που είχε ανακαλύψει για τον 33χρονο. Κάτι σκοτεινό και εγκληματικό.
Κι αυτό, σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται την αστυνομία, ήταν πως ο πιλότος ήταν μπλεγμένος σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.
«Η ελληνική αστυνομία φοβάται ότι ο σύζυγος της Βρετανής Καρολάιν Κράουτς τη σκότωσε αφού ανακάλυψε ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερό του για διακίνηση ναρκωτικών πανίσχυρων καρτέλ» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Έρευνα για τα οικονομικά
Προσθέτει, επίσης, πως οι έρευνες στρέφονται και γύρω από τα οικονομικά του ζευγαριού και εκφράζονται προβληματισμοί για το πού έβρισκε ο 33χρονος τα χρήματα για να δικαιολογήσει τον πολυτελή τρόπο ζωής.
Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα είχαν κάνει διακοπές στο Ντουμπάι, ενώ αγόρασαν σπίτι αξίας 170.000 ευρώ . Έτσι, όπως λέει πάντα η Mirror, δημιουργούνται υποψίες εάν τα χρήματα προέρχονταν από τη διακίνηση ναρκωτικών.
Το δημοσίευμα συνεχίζει, υποστηρίζοντας πως είναι πιθανό η νεαρή κοπέλα να ανακάλυψε όσα έκανε ο συζυγοκτόνος, τα οποία δεν ενέκρινε, με αποτέλεσμα αυτός να τη σκοτώσει.
Οι υπόνοιες του πατέρα της Καρολάιν περί ναρκωτικών
Στο πλαίσιο αυτό, εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του πατέρα της Καρολάιν στη βρετανική εφημερίδα «The Sun», ο οποίος θεωρεί πως υπάρχει «βάση» στις φήμες του ελληνικού Τύπου για την εμπλοκή του συζυγοκτόνου σε λαθρεμπόριο ναρκωτικών.
«Η Καρολάιν είχε ισχυρή αίσθηση τού σωστού και του λάθους» σημείωσε, συμπληρώνοντας πως θα τον είχε εγκαταλείψει, αν είχε διαπιστώσει πως εμπλεκόταν. Δηλώσεις μάλιστα που επαναλαμβάνει και στη «Mirror».
«Ο πατέρας της Κάρολαιν δήλωσε σχετικά με αυτό πως η κόρη του ήταν ηθική και πως θα απειλούσε ότι θα τον αφήσει αν ανακάλυπτε εμπλοκή με ναρκωτικά. Προσέθεσε πως φαίνεται να υπάρχει κάποια αλήθεια πίσω από όσα ακούγονται σχετικά με το θέμα» σημειώνει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.


Latest News

Το μήνυμα Χατζηδάκη μετά την αναβάθμισή του
Ο Χατζηδάκης πηγαίνει στο Μέγαρο Μαξίμου αναλαμβάνοντας αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, με ρόλο συντονιστή για την παρακολούθηση του έργου των παραγωγικών υπουργείων

Το Who is Who των 15 νέων προσώπων της κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό
Δεκαπέντε είναι τα νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση αφού ο ανασχηματισμός που αναμενόταν μετά την πρόταση δυσπιστίας και τα μαζικότατα συλλαλητήρια για τα Τέμπη έγινε το πρωί της Παρασκευής

Αρίστος Δοξιάδης: Ένας επενδυτής των start ups αναλαμβάνει την Έρευνα και Ανάπτυξη
Ο Αρίστος Δοξιάδης είναι συνεργάτης στη Big Pi, μια εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων που επενδύει στην Ελλάδα και υποστηρίζει τη φιλόδοξη καινοτομία

Βλέπει υψηλότερα επίπεδα το ΧΑ - Στο επίκεντρο η Πειραιώς
Αν και δέχεται το ΧΑ κάποιες πιέσεις κατοχύρωσης κερδών, δεν δείχνουν προς ώρας ικανές να διαταράξουν την ανοδική του πορεία

Με «συνταγή» Πιερρακάκη στην οικονομία μέχρι τις εκλογές
Ποιους «καυτούς» φακέλους αναλαμβάνει ο νέος τσάρος της ελληνικής οικονομίας - Το πακέτο της ΔΕΘ, οι αμυντικές δαπάνες και τα μέτρα ενίσχυσης έναντι της ακρίβειας

Οι μεγάλες ανατροπές - Ποιοι μένουν εκτός κυβέρνησης
Ο ανασχηματισμός αφήνει 14 υπουργούς και υφυπουργούς εκτός κυβέρνησης

«Ανασχηματισμός μεγάλης ανανέωσης - Ευκαιρίες στη νέα γενιά» λένε κυβερνητικοί κύκλοι
«Ανασχηματισμός μεγάλης ανανέωσης και ευκαιριών στη νέα γενιά» είναι το σχόλιο κυβερνητικών κύκλων

Ανασχηματισμός: Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση - Όλα τα ονόματα
Ποια υπουργεία αλλάζουν χέρια, ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται και ποιοι αναβαθμίζονται

Ανασχηματισμός: Στις 11:00 η ανακοίνωση για τη νέα κυβέρνηση
Στις 11.00 ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, θα ανακοινώσει τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης.

Ουκρανία: Η διαπραγμάτευση τώρα ξεκινά
Η Ρωσία δεν δείχνει διατεθειμένη να αποδεχτεί με τρόπο βιαστικό μια εκεχειρία στην Ουκρανία χωρίς να αρνείται τη σχετική διαπραγμάτευση