Να αποφύγει… δυσάρεστες συναντήσεις στις φυλακές φαίνεται πως ήθελε ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Χρήστος Παππάς, ο οποίος οδηγείται στο σωφρονιστικό κατάστημα Δομοκού.

Ο χρυσαυγίτης βρέθηκε στον εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών και, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία να μην μεταχθεί στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα, ωστόσο δεν εισακούστηκε.

Ο ίδιος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, προφανώς για να μην βρίσκεται στις ίδιες φυλακές με τους επίσης καταδικασμένους για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Σημειώνεται πως στο Δομοκό κρατούνται οι καταδικασθέντες χωρίς αναστολή πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, πλην του Αρτέμη Ματαθαιόπουλου, που κρατείται όπως και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Μαρίν Λεπέν: Καταδικάστηκε σε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων – Δεν μπορεί να είναι υποψήφια το 2027
Επικαιρότητα |

Καταδικάστηκε σε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων – Δεν μπορεί να είναι υποψήφια το 2027

Ραγδαίες εξελίξεις στη Γαλλία καθώς δικαστήριο καταδικάζει τη Λεπέν σε πενταετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και τετραετή φυλάκιση – «Μπλόκο» στην υποψηφιότητα για την προεδρία

Φαραντούρης: Επείγουσα ερώτηση στην Κομισιόν για δασμούς σε κρασιά και αλκοολούχα ποτά από τις ΗΠΑ
AGRO |

Φαραντούρης: Επείγουσα ερώτηση στην Κομισιόν για δασμούς σε κρασιά και αλκοολούχα ποτά από τις ΗΠΑ

Μέτρα αποτροπής και αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών που θα επιφέρει η ενδεχόμενη επιβολή δασμών στους παραγωγούς ζητά ο ευρωβουλευτής της Αριστεράς Νικόλας Φαραντούρης