
Τη δυνατότητα επιστροφής και άμεσης ανταμοιβής για τη συσκευή τους iphone συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας ανακοίνωσαν η iStorm, η αλυσίδα καταστημάτων Apple Premium Reseller στην Ελλάδα, μέλος του Ομίλου Quest και η Green Panda, η ελληνική start-up για την ασφαλή πώληση και ανακύκλωση ενός έξυπνου κινητού, ενώνοντας τις δυνάμεις τους για το σκοπό αυτό.
Όπως ανακοινώθηκε, από εφέτος τον Ιούλιο, οι χρήστες iPhone μπορούν να επιστρέψουν τη συσκευή τους σε ένα κατάστημα iStorm ή σε ένα Green Panda ATM και να κερδίσουν στη στιγμή voucher μεγαλύτερης αξίας από την αρχική αξιολόγηση της συσκευής τους για μελλοντικές αγορές. Η εκάστοτε προσφορά προκύπτει με βάση το μοντέλο και τη φυσική κατάσταση της συσκευής και μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 600 ευρώ για τα πιο πρόσφατα μοντέλα.
Η διαδικασία, όπως ανακοινώθηκε, είναι:
•Με μία επίσκεψη σε ένα από τα 7 καταστήματα iStorm σε Αθήνα, Ρόδο και Θεσσαλονίκη, ο καταναλωτής λαμβάνει απευθείας προσφορά για το iPhone που θέλει να διαθέσει προς πώληση.
•Με μία επίσκεψη σε ένα από τα 28 Green Panda ATM στην Αττική, ο καταναλωτής λαμβάνει απευθείας προσφορά για το iPhone που επιθυμεί να διαθέσει, βάσει της αξιολόγησης που υλοποιείται αυτόματα από το ATM.
Η συνεργασία αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα «Trade & Upgrade» της iStorm, το οποίο υλοποιείται και υποστηρίζεται πλήρως από την Green Panda. Όπως αναφέρεται, εφαρμόζοντας στην πράξη ένα μοντέλο κυκλικής οικονομίας, η Green Panda και η iStorm φιλοδοξούν να προσφέρουν στους καταναλωτές ακόμη περισσότερες καινοτόμες, εύκολες και ασφαλείς λύσεις πώλησης ή ανακύκλωσης ενός iPhone, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη μείωση των ηλεκτρονικών απορριμμάτων (e-waste). Επιπλέον, η iStorm μέσα από αυτήν τη στρατηγική συνεργασία με την Green Panda, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να κερδίσουν άμεσο όφελος από το παλιό τους iPhone και να αποκτήσουν εύκολα και σε προνομιακή τιμή νέο iPhone, προσφέροντας ακόμη πιο ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης.
Η Green Panda ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2020 και είναι η πρώτη ελληνική recommerce start-up που δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να πουλήσουν ένα έξυπνο κινητό και να λάβουν χρήματα στη στιγμή ώστε αυτό να αποκτήσει ξανά ζωή ή να ανακυκλώσουν ένα παλιό κινητό, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη μείωση των ηλεκτρονικών απορριμμάτων (e-waste).
H iStorm είναι η μοναδική αλυσίδα λιανικής πώλησης Apple Premium Reseller (APR) στην Ελλάδα και την Κύπρο, με εννιά καταστήματα. H εταιρεία iStorm ΜΑΕ ανήκει στον Όμιλο Quest.


Latest News

Πιέσεις στον Στάρμερ από την αυτοκινητοβιομηχανία για νέα κίνητρα στα EV
Οι ηγέτες της βιομηχανίας αυτοκινήτων στη Βρετανία απαίτησαν επειγόντως νέα κίνητρα για την ενίσχυση της αγοράς EV

Νέο επενδυτικό χτύπημα από τον όμιλο Aktor – Εξαγοράζει το 51% της Sunforce One
Ο Όμιλος Aktor θα συνεργαστεί με την Greenline για την ανάπτυξη έργων ΑΠΕ

Πόσα...δίνουν τα hedge funds για να προσλάβουν μετεωρολόγο
Γιατί οι επενδυτικές εταιρείες ζητούν ολοένα και περισσότερο μοντέλα πρόβλεψης καιρού - Πώς οι αλλαγές στον καιρό επηρεάζουν τις τιμές των εμπορευμάτων

Συμφωνία TotalEnergies - RWE για πράσινο υδρογόνο - Τι προβλέπεται
TotalEnergies και RWE ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πράσινο υδρογόνο - Στόχος η απανθρακοποίηση

Οι τράπεζες εγκαταλείπουν τους «πράσινους» στόχους
Οι τράπεζες υποβαθμίζουν τους κορυφαίους στόχους βιωσιμότητας που είχαν θέσει

Συνάντηση ΕΛΕΤΑΕΝ με τον Αλέξη Χαρίτση
Μεταξύ άλλων, τέθηκε ο ενεργειακός σχειδασμός και στην ανάγκη για ισορροπημένο μείγμα τεχνολογιών Α.Π.Ε. ώστε να μειωθούν οι περικοπές ενέργειας

Elpedison: Κατασκευάζει ηλιοθερμικό σύστημα παραγωγής ατμού
Το έργο αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, σχετικά με τη βελτίωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος

Πόσα πλωτά φωτοβολταϊκά πήραν το «πράσινο φως» - Ποιος κόφτης μπαίνει
Μόνο την ανάπτυξη πιλοτικών έργων στη θάλασσα και σε τεχνητές υδάτινες επιφάνειες επιτρέπει η ελληνική νομοθεσία

Απότομη προσγείωση για την Tesla - Πόσα έχασε μετά τις εκλογές
Οι επενδυτές εξακολουθούν να συζητούν αν η εταιρεία του Μασκ παραμένει υπερτιμημένη

Τα σχέδια της Κομισιόν για «καθαρή ενέργεια» στην Αφρική
Το «Scaling Up Renewables in Africa» της Κομισιόν με στόχο την ανάπτυξη των ΑΠΕ στην Αφρική