![Guernsey’s: Δημοπρασία με μουσικά όργανα, αναμνηστικά του Γούντστοκ και ρούχα θρυλικών καλλιτεχνών [Photos]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2021/07/Guernseys.png)
Μουσικά όργανα και είδη ένδυσης διάσημων Αμερικανών τραγουδιστών θα διατεθούν σύντομα προς πώληση στη δημοπρασία «A Century of Music» (Ένας Αιώνας Μουσικής) που διοργανώνεται από τον οίκο Guernsey’s αργότερα αυτόν το μήνα.
Η συλλογή περιλαμβάνει ένα σκούρο μπορντό – καφέ ριγέ κοστούμι που φορούσε ο Τζίμι Χέντριξ, ένα μπλε σακάκι με σχέδια του Μπάντι Χόλι και ένα μαύρο και κόκκινο φλοράλ φόρεμα της Μπίλι Χόλιντεϊ.
Εμβληματικά αντικείμενα από το θρυλικό Φεστιβάλ Γούντστοκ, οι κιθάρες των Έρικ Κλάπτον, Έντι Βαν Άλεν, Μπο Ντίτλεϊ, και Lynyrd Skynyrd, φυσαρμόνικες των Πολ Μπάτερφιλντ, Τζέιμς Κότον, πιάνα των Τσικ Κορία και Έλτον Τζον, το σαξόφωνο με το οποίο έπαιξε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον στην τελετή ορκωμοσίας του, έργα τέχνης του Τζον Λένον και μία κιθάρα Daisy Rock Guitar στην οποία υπέγραψαν οι Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Μαράια Κάρεϊ, Νικόλ Κίντμαν και Κιθ Έρμπαν στην τελετή απονομής των Grammy το 2006.

Η πιο διάσημη συναυλία στην ιστορία – το Γούντστοκ- έχει επίσης σημαντικό ρόλο σε αυτή τη δημοπρασία. Ο οίκος Guernsey’s παρουσιάζει μοναδικά αναμνηστικά και έργα τέχνης από το Φεστιβάλ του 1969, ένα ζωγραφισμένο χάρτη, τμήματα της σκηνής, φωτογραφίες του επίσημου φωτογράφου, καθώς και μικρόφωνα με τα οποία τραγούδησαν καλλιτέχνες.
Επιπλέον από τη σημαντική συλλογή Μέιζελ διατίθενται σε επίδοξους συλλέκτες μία σπάνια άρπα του 18ου αιώνα και πάνω από 500 vintage βιολιά, μπάντζο, γιουκαλίλι και μαντολίνα, που θα πωληθούν στη δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Ιουλίου.
Ο Τζέισον Μπέκερ, μουσικός, τραγουδοποιός και συνθέτης που είναι ο μεγαλύτερης ηλικίας ασθενής με Πλάγια Μυατροφική Σκλήρυνση (ALS), πουλάει επίσης τις κιθάρες του για να συγκεντρώσει πόρους για να καταπολεμήσει αυτήν την εξουθενωτική ασθένεια, συμπεριλαμβανομένης της πολύ αγαπημένης κιθάρας του Numbers με την οποία έχουν παίξει μουσική αρκετοί διάσημοι καλλιτέχνες, όπως ο Πολ Στάνλεϊ των KISS και οι Τζέισον και Έντι Βαν Άλεν.


Latest News

Θανόπουλος στον ΟΤ: «Γινόμαστε 100% αυτόνομοι ενεργειακά - Τα σχέδια στο delivery»
Ο πρόεδρος της εταιρείας Θανόπουλος, Τέλης Θανόπουλος, μιλάει στον ΟΤ για την πρόσφατη επένδυση σε ΑΠΕ, τη σημασία του Q-Commerce στον κλάδο των τροφίμων και τα επόμενα σχέδια της αλυσίδας

Νέος πρεσβευτής της Chanel ο ράπερ Κέντρικ Λαμάρ
Η σχέση του Κέντρικ Λαμάρ με τον οίκο ξεκίνησε το 2023, όταν παρευρέθηκε στο Met Gala το οποίο είχε ως θέμα «Karl Lagerfeld: A Line of Beauty».

Ο Τι Τζέι Σορτς, οι 450.000 στην Παρί και το «χρυσό» συμβόλαιο που ψάχνει στην αγορά
Ο Τι Τζέι Σορτς απασχολεί τη… μισή Euroleague, μετά την καταπληκτική σεζόν με την Παρί – Πόσα χρήματα παίρνει στη γαλλική ομάδα και πόσα αναμένεται να βρει στην αγορά…

Ποια επαγγέλματα «ανθούν» στην αγορά εργασίας - Τι δείχνει έρευνα του ΙΟΒΕ
Η απασχόληση κερδίζει έδαφος με την αγορά εργασίας στην Ελλάδα να βελτιώνεται αλλά παραμένουν δομικές προκλήσεις

GenZ: Ένας στους δύο σκέφτεται να αλλάξει δουλειά
Ενώ η GenΖ στη Γερμανία θέλει να αλλάζει θέση εργασίας, οι Boomer μένουν δεκαετίες στον ίδιο εργοδότη, αναφέρει η Deutsche Welle

Warner Bros και DC τιμούν την 87η επέτειο του Superman
Η ταινία «Superman» του Τζέιμς Γκαν, μία από πολυαναμενόμενες ταινίες του καλοκαιριού, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 11 Ιουλίου

Επίσημο: Ο Ντιαλό ανανέωσε για τρία χρόνια με τη Μονακό
Ο Άλφα Ντιαλό παραμένει και επίσημα στο Μόντε Κάρλο, καθώς η Μονακό ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Γιατί για κάποιους η ακαταστασία είναι παραγωγική
Όλες οι έρευνες επιμένουν πως η ακαταστασία μειώνει την παραγωγικότητά μας. Ωστόσο, για κάποιους, αποτελεί κομμάτι της δημιουργικότητάς τους.

Ο Ρόλος της Τεχνολογίας στη Διαχείριση του Επιχειρηματικού Ρίσκου
Το ρίσκο, η αβεβαιότητα και τα σύγχρονα Συστήματα Διαχείρισης της Εταιρικής Απόδοσης

Ράιαν Γκόσλινγκ: Από το οσκαρικό La La Land στο Star Wars
Μετά από μήνες συζητήσεων, ο σταρ του Χόλιγουντ Ράιαν Γκόσλινγκ συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία του franchise Star Wars.