Η Amazon ανακοίνωσε σήμερα ότι τα διαδικτυακά της καταστήματα επέστρεψαν σε κανονικές υπηρεσίες μετά από μια σχεδόν δίωρη διακοπή λειτουργία τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Downdetector, οι υπηρεσίες της Amazon διακόπηκαν για σχεδόν δύο ώρες και στο αποκορύφωμα της διακοπής αυτής, περισσότεροι από 38.000 χρήστες ανέφεραν προβλήματα με τα ηλεκτρονικά καταστήματα της εταιρείας. Τα προβλήματα στη λειτουργία των διαδικτυακών καταστημάτων εμφανίστηκαν το απόγευμα της Κυριακής στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πρωί της Δευτέρας σε μεγάλο μέρος του υπόλοιπου κόσμου.

«Ορισμένοι πελάτες ενδέχεται να αντιμετώπισαν προσωρινά προβλήματα στις αγορές τους. Έχουμε επιλύσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και όλα λειτουργούν τώρα ομαλά», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας, ο οποίος ωστόσο αρνήθηκε να σχολιάσει τον λόγο της διακοπής αυτής.

Ήταν η δεύτερη ευρεία διακοπή που έπληξε την Amazon από τα τέλη Ιουνίου, όταν οι χρήστες αντιμετώπισαν μια σύντομη διακοπή λειτουργίας στις πλατφόρμες της, συμπεριλαμβανομένων των Alexa και Prime Video. Οι διακοπές αυτές και τότε αποκαταστάθηκαν σχετικά άμεσα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή