Μια πολυετής συμφωνία αδειοδότησης μεταξύ της Universal Filmed Entertainment Group (UFEG) και της Amazon θα φέρει τις πρώτες θεατρικές κυκλοφορίες στην πλατφόρμα streaming από το επόμενο έτος.

Οι νέες ταινίες της UFEG θα διατεθούν για πρώτη φορά στην πλατφόρμα ροής NBCUniversal Peacock μετά τις πρεμιέρες τους, προτού εκτεθούν αποκλειστικά στο Prime Video τέσσερις μήνες αργότερα. Μεταξύ των ταινιών είναι οι «Jurassic World: Dominion», «The 355» και «Ambulance».

Η Amazon θα λάβει επίσης δικαιώματα για μια ποικιλία πραγωγών από την ταινιοθήκη της Universal.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, η IMDb TV, η υπηρεσία δωρεάν streaming της Amazon, εξασφάλισε επίσης ένα αποκλειστικό πρόσθετο παράθυρο (window) για ταινίες από τις παραγωγές 2020-2021 της UFEG και δικαιώματα για ένα πακέτο τίτλων κινουμένων σχεδίων.

Σε αυτά περιλαμβάνονται τα “Dolittle”, “The Invisible Man” και “F9 (Fast and Furious 9)”, καθώς και πρόσβαση σε επιλεγμένους τίτλους από την ταινιοθήκη κινουμένων σχεδίων της UFEG, όπως “Despicable Me 2”, “How to Train Your Dragon 2″ και  Shrek 2. ”

Ο Peter Levinsohn, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της UFEG, δήλωσε: «Αναγνωρίζοντας ότι όλα τα μέρη θα επωφεληθούν από μια εκσυγχρονισμένη δομή windowing, αυτή η νέα συμφωνία επιτρέπει στην Prime Video και την IMDb TV να επωφεληθούν από την τεράστια ταινιοθήκη και το ποικίλο περιεχόμενο της UFEG, όπως ποτέ άλλοτε».

Σε μια κοινή δήλωση, οι Lauren Anderson και Ryan Pirozzi, συν-επικεφαλής περιεχομένου και προγραμματισμού στην IMDb TV, ανέφεραν: «Επεκτείνοντας τη ταινιοθήκη μας με εξέχοντες τίτλους κάθε είδους από την UFEG, η IMDb TV συνεχίζει να εκπληρώνει την υπόσχεσή της να παρέχει στους θεατές το περιεχόμενο που επιθυμούν, με κάτι για όλους”.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις