Στο τραπέζι παραμένει το ενδεχόμενο νέας επιβολής μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας στη Γαλλία προκειμένου να αναχαιτιστεί η εξάπλωση του κοροναϊού, καθώς τα κρούσματα εξακολουθούν να αυξάνονται, δήλωσε στο BFM TV ο Γάλλος υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Κλεμάν Μπον.

Η Γαλλία κατέγραψε χθες Κυριακή, περισσότερα από 12.000 νέα κρούσματα, ενώ επρόκειτο για την τρίτη ημέρα που ο αριθμός τους ξεπερνούσε τις 10.000.

Η ταχεία εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα του κοροναϊού έχει οδηγήσει σε αύξηση των νέων κρουσμάτων.

Ο Γάλλος υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σημείωσε ότι η επιβολή από την Βρετανία περιορισμών σε αυτούς που φθάνουν στη χώρα από τη Γαλλία φαίνεται μάλλον «υπερβολική».

Το Λονδίνο ανακοίνωσε ότι όσοι έρχονται από τη Γαλλία θα πρέπει να τίθενται σε καραντίνα για 10 ημέρες μετά την είσοδό τους στην Βρετανία.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Προσωπικός Αριθμός: Πότε έρχεται, πώς θα τον αποκτήσετε
Επικαιρότητα |

Αντίστροφη μέτρηση για τον Προσωπικό Αριθμό: Πότε έρχεται, πώς θα τον αποκτήσετε

Έρχεται να αντικαταστήσει τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ που χρησιμοποιούνταν μέχρι σήμερα – Σύμφωνα με τον νόμο, ο Προσωπικός Αριθμός θα εμφανίζεται στις νέες ψηφιακές ταυτότητες

Μασούτης: Στο πλευρό 98 μαθητών και μαθητριών που φοιτούν σε σχολεία τυφλών
Επικαιρότητα |

Στο πλευρό 98 μαθητών και μαθητριών που φοιτούν σε σχολεία τυφλών η αλυσίδα Μασούτης

H οικογένεια της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. «αγκαλιάζει με αγάπη και ευαισθησία τα παιδιά με οπτική αναπηρία, αναλαμβάνοντας έναν ιδιαίτερο ρόλο: αυτόν του νονού και της νονάς»