![Νέα διοικητική ομάδα στην Epsilon SingularLogic](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2021/07/esl_SLIDE.jpg)
Μία ολιστική προσέγγιση ψηφιακού μετασχηματισμού οραματίζεται να προσφέρει στους πελάτες της η εταιρία Epsilon SingularLogic, μέλος του Ομίλου Epsilon Net. Η εταιρία προέκυψε μέσα από την εξαγορά της SingularLogic από την Epsilon Net σε πνεύμα δημιουργικής συνεργασίας με την Space Hellas.
Στο πλαίσιο της διαμόρφωσης της τεχνολογικής στρατηγικής και την υλοποίηση του δυναμικού της οράματος:
O κ. Ανδρέας Γρίμπελας, Chief Technology Officer (CTO) της Epsilon Net ήδη από το 2013, PYLON Platform Director και μέλος του ΔΣ της Epsilon Νet, αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση της Epsilon SingularLogic. Ο κ. Γρίμπελας έχει πολύχρονη εμπειρία στο σχεδιασμό και υλοποίηση λογισμικού για εφαρμογές SME, ERP, Retail, CRM, κλπ., σε μεγάλες εταιρίες του χώρου της πληροφορικής στην Ελλάδα, έχοντας διατελέσει Software Platforms Unit Manager στην εταιρία SingularLogic, όπου σχεδίασε την πλατφόρμα εφαρμογών Galaxy, όπως και Technical Director & R&D Manager σε εταιρίες πληροφορικής επί σειρά ετών.
Ο κ. Ιωάννης Φιλίππου, διαθέτοντας περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της πληροφορικής, αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση του Integrator της Epsilon SingularLogic και των λύσεων PYLON ERP, GALAXY ERP, Compak, καθώς και την ευθύνη συνδεσιμότητας μέσω των λύσεων Microsoft Dynamics 365, Epsilon Digital και λύσεων myDATA. Από τη νέα του θέση και βασιζόμενος στην πολυετή εμπειρία του, ο κ. Φιλίππου στοχεύει στην καθιέρωση και περαιτέρω διείσδυση της Epsilon SingularLogic σε απαιτητικά ελληνικά έργα ψηφιακού μετασχηματισμού εστιάζοντας σε μεσαίες – μεγάλες και πολύ μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά και κάθετες λύσεις, όπου απαιτείται εξειδίκευση, καθετοποίηση και σύνθετη υλοποίηση. Ο κ. Φιλίππου προέρχεται από τον συγκεκριμένο χώρο και διαθέτει εμπειρία πλέον των 25 ετών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ήταν από τα πρώτα στελέχη που προώθησε τα 1ης γενιάς ERP στην Ελλάδα σε μεγάλες εταιρίες πληροφορικής, διετέλεσε Sales Manager σε ανάπτυξη τμημάτων direct, αλλά και ανάπτυξης δικτύου συνεργατών (indirect) σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία ως International Sales Executive. Τα τελευταία 7 χρόνια διετέλεσε Country Manager στη Μέση Ανατολή και Αφρική, όπου ανέπτυξε επιτυχημένα τη δραστηριότητα και διεύθυνε την υλοποίηση απαιτητικών έργων.
Ο κ. Νικόλαος Μίχος με 12ετή εμπειρία στον κλάδο της πληροφορικής και όντας σε στενή και άρρηκτη σχέση όλα αυτά τα χρόνια με το Δίκτυο Συνεργατών, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Εμπορικού Διευθυντή Δικτύου Συνεργατών της Epsilon SingularLogic. Στην ευθύνη του κ. Μίχου περιέρχεται ένα διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο, το οποίο αριθμεί πάνω από 400 συνεργάτες πανελλαδικά και αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς πυλώνες ανάπτυξης του Ομίλου Epsilon Net. Μοιραζόμενος το κοινό όραμα και τη στρατηγική της ανώτατης διοίκησης του Ομίλου σχετικά με το Δίκτυο Συνεργατών, ο κ. Μίχος επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και αύξηση της ανταγωνιστικότητας του δικτύου, μέσω της παροχής ποιοτικών προϊόντων, υπηρεσιών, αλλά και της άριστης εξυπηρέτησης. Στόχος είναι η διασφάλιση της ηγετικής θέσης τόσο της Epsilon SingularLogic, όσο και του Ομίλου Epsilon Net στην αγορά της πληροφορικής, προσφέροντας, ταυτόχρονα, την καλύτερη δυνατή εμπειρία προς τον τελικό πελάτη και χτίζοντας παράλληλα μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους επιχειρηματίες που απαρτίζουν το Δίκτυο Συνεργατών σε όλη την επικράτεια.
«Ως όμιλος Epsilon Net, μέσα από τις επενδυτικές και στρατηγικές συνεργασίες και εξαγορές, στις οποίες έχουμε προχωρήσει τον τελευταίο χρόνο με τις θυγατρικές μας εταιρίες, Data Communication και Epsilon SingularLogic, έχουμε εισέλθει σε μία νέα εποχή. Αποτελούμε τον πιο ολοκληρωμένο πάροχο λύσεων πληροφορικής στον ιδιωτικό τομέα με ισχυρό αποτύπωμα για τις επιχειρήσεις, τα λογιστικά γραφεία και τις κάθετες αγορές. Στο πλαίσιο αυτό, η Epsilon SingularLogic ηγείται στο χώρο της πληροφορικής σε συστήματα ERP, CRM, RETAIL WMS, MOBILE, MIS των μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων και ομίλων και θα πρωταγωνιστήσει το επόμενο διάστημα στον ψηφιακό μετασχηματισμό τους. Τα νέα διευθυντικά στελέχη της Epsilon SingularLogic θα συμβάλλουν με την κατάρτιση και την εμπειρία τους στην αλματώδη ανάπτυξη της εταιρίας, αξιοποιώντας την άριστη τεχνογνωσία, το υψηλά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, καθώς και το συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο, αναδεικνύοντας μία νέα προοπτική που βασίζεται στην ισχυρή ένωση δυνάμεων. Είμαι βέβαιη για την επιτυχία στο έργο τους» δήλωσε η Γενική Διευθύντρια και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Epsilon Net, κα Βασιλική Αναγνώστου.
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
Latest News
![Eurolife FFH:Απόδοση 3,70% στα ατομικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2021/10/Eurolife-FFH-600x250.jpg)
Eurolife FFH:Απόδοση 3,70% στα ατομικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου
Η Eurolife FFH προσφέρει ουσιαστικό όφελος στους ασφαλισμένους της
![Ελληνικές τράπεζες: η Mediobanca ανεβάζει τις τιμές στόχους για τις ελληνικές τράπεζες – Προτιμά Πειραιώς, Alpha Bank](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/ot_trapezes_flags_NEA_2025-600x352.png)
«Ψήφος» στις ελληνικές τράπεζες από τη Mediobanka – Οι νέες τιμές στόχοι
Η τάση αύξησης των ελληνικών δανείων παραμένει ισχυρή και πολύ πάνω από τον μέσο όρο της ΕΕ, επισημαίνει μεταξύ άλλων η Mediobanca για τις ελληνικές τράπεζες
![Avax: Έναρξη κάλυψης από Euroxx – Στα 3,40 ευρώ/μετοχή η τιμή στόχος [πίνακας]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/05/avax-600x401.jpg)
Avax: Έναρξη κάλυψης από Euroxx – Στα 3,40 ευρώ/μετοχή η τιμή στόχος [πίνακας]
Οι εκτιμήσεις των αναλυτών της Euroxx για το διάστημα 2024-2028
![Τράπεζες: Γιατί φορτώνουν με επιπλέον έξοδα το τελευταίο τρίμηνο του 2024](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/01/ot_banking24a-600x352.png)
Γιατί «φορτώνουν» με επιπλέον έξοδα τους ισολογισμούς οι τράπεζες - Ο πήχης για τα μερίσματα
Στην τελική ευθεία εισέρχεται η δημοσιοποίηση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων από τις τράπεζες
![Miele Hellas: «Bonus» από τους Γερμανούς στην ελληνική εταιρεία – Το στοίχημα των 100 εκατ. ευρώ](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/miele-1-600x400.jpg)
Το «bonus» των Γερμανών στη Miele Hellas, το στοίχημα των 100 εκατ. και ο Κωτσόβολος
Τι ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Miele Hellas για την πορεία ανάπτυξης – Το μήνυμα των ιδιοκτητών για την ανάθεση του cluster – Πώς θα αναπτυχθεί
![Βιομηχανικές περιοχές: Σύσκεψη βουλευτών της ΝΔ και εκπροσώπων του ΠΑΣΕΒΙΠΕ](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/1213-600x450.jpg)
Διορθωτικές παρεμβάσεις στο νόμο 4982/22 για τις βιομηχανικές περιοχές ζητούν οι επιχειρήσεις των ΒΙΠΕ
Οι βουλευτές της ΝΔ μαζί με εκπροσώπους του ΠΑΣΕΒΙΠΕ, θα επιδιώξουν συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης «ώστε να διαμορφωθεί ενα βιώσιμο μέλλον» για τις βιομηχανικές περιοχές
![Miele Hellas: Επεκτείνεται σε Σλοβενία, Κροατία και Βοσνία](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/Miele-600x400.jpg)
Η Miele Hellas επεκτείνεται σε Σλοβενία, Κροατία και Βοσνία
Η επιτυχημένη πορεία της Miele Hellas οδηγεί σε ανάληψη της νέας αρμοδιότητας του νέου Miele Cluster Adria Aegean
![Jumbo: Αυξήθηκαν κατά 11% οι πωλήσεις τον Ιανουάριο](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2021/12/jumbo55.png)
Jumbo: Αύξηση 11% στις πωλήσεις τον Ιανουάριο
Αυξημένες 15% οι πωλήσεις στην Ελλάδα τον Ιανουάριο - Τι αναφέρει η διοίκηση της Jumbo
![Κλωστοϋφαντουργία: Υψηλό το ενεργειακό κόστος λένε οι κλωστοϋφαντουργοί -Υπόμνημα σε Σκυλακάκη](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/klostoyfantoyrgia-768x430-1-600x336.jpg)
Υψηλό το ενεργειακό κόστος λένε οι κλωστοϋφαντουργοί - Υπόμνημα σε Σκυλακάκη
Υπεισέρχεται πλέον στο κόστος του προϊόντος περίπου κατά 50%, και είναι 40% υψηλότερο από Ισπανία και Πορτογαλία αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΕΒΚ
![ΑΧΙΑ για Πειραιώς: Μια εύστοχη στρατηγική κίνηση εν μέσω πιέσεων των επιτοκιακών εσόδων](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/ot_peiraios_megalou333-600x352.png)
ΑΧΙΑ για Πειραιώς: Μια εύστοχη στρατηγική κίνηση εν μέσω πιέσεων των επιτοκιακών εσόδων
Το σενάριο της απόκτησης της Εθνικής Ασφαλιστικής το 2025 - Βραχυπρόθεσμες προκλήσεις