![Μουσείο Ακρόπολης – Εκδηλώσεις με αφορμή την πανσέληνο του Αυγούστου](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2021/08/akropoli.jpg)
Με την ευκαιρία της φετινής πανσελήνου του Αυγούστου, το Μουσείο Ακρόπολης θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να απολαύσουν τα εκθέματα του μουσείου με το εξής πρόγραμμα:
Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021
Το Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 οι εκθεσιακοί χώροι θα παραμείνουν ανοιχτοί από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο για όλους, στο πλαίσιο της συμμετοχής του μουσείου στη Δράση «21» της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».
Το εστιατόριο του δευτέρου ορόφου του μουσείου θα είναι ανοιχτό έως τις 12 τα μεσάνυχτα και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν το φεγγάρι στον εξώστη, όπου θα σερβίρεται βραδινό γεύμα ή ποτό.
Τηλεφωνικές κρατήσεις για το εστιατόριο πραγματοποιούνται στο τηλέφωνο 210 9000915.
Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021
Την Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021 οι εκθεσιακοί χώροι του μουσείου θα παραμείνουν ανοιχτοί από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί το εστιατόριο του δευτέρου ορόφου.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην παρουσίαση με τίτλο «Απογεύματα στο Μουσείο Ακρόπολης», όπου θα γνωρίσουν με τους αρχαιολόγους του Μουσείου τις συναρπαστικές ιστορίες που κρύβουν οι θησαυροί των συλλογών:
Αγγλικά: 6 μμ (2 ταυτόχρονες παρουσιάσεις)
Ελληνικά: 8 μμ (2 ταυτόχρονες παρουσιάσεις)
Διάρκεια: 60 λεπτά
Συμμετοχή: Εγγραφές γίνονται την ημέρα της παρουσίασης στο Γραφείο Πληροφοριών του μουσείου.
Έως 10 επισκέπτες ανά παρουσίαση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Μέτρα υγειονομικής προστασίας: Υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας (δεν παρέχεται από το μουσείο) και ατομικής ακουστικής συσκευής whisper (παρέχεται από το μουσείο).
Κόστος συμμετοχής: Απαραίτητη προϋπόθεση η έκδοση του εισιτηρίου γενικής εισόδου (10 ευρώ).
Οι πρωινές θεματικές παρουσιάσεις του Σαββάτου και της Κυριακής θα πραγματοποιηθούν κανονικά.
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
Latest News
![Εργαζόμενοι: Το τοξικό εργασιακό περιβάλλον φέρνει αποχωρήσεις – Πόσοι έφυγαν από τη δουλειά τους](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/09/ergazomenoi-768x512-1-600x400.jpg)
Το τοξικό εργασιακό περιβάλλον φέρνει αποχωρήσεις - Πόσοι έφυγαν από τη δουλειά τους
Τα ευρήματα της έρευνας Workmonitor της Randstad για τις προσδοκίες των εργαζομένων
![Πέθανε ο συγγραφέας Τομ Ρόμπινς](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/tom-robbins-600x400.jpg)
Πέθανε ο συγγραφέας Τομ Ρόμπινς
Την είδηση γνωστοποίησε η σύζυγός του, Αλέξα Ρόμπινς, στο Facebook.
![Χάρι Πότερ: Σπάνιο βιβλίο σώθηκε από τα σκουπίδια και πωλήθηκε για 25.000 ευρώ](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/GjWiqzjWAAAB_8x.jpeg)
Χάρι Πότερ: Σπάνιο βιβλίο σώθηκε από τα σκουπίδια και πωλήθηκε για 25.000 ευρώ
Ο δημοπράτης Ντάνιελ Πιρς βρήκε το βιβλίο πρώτης έκδοσης Χάρι Πότερ ανάμεσα σε αντικείμενα που προορίζονταν για τον κάδο απορριμμάτων.
![Deloitte: Οι είκοσι ποδοσφαιρικές ομάδες με τα υψηλότερα έσοδα [πίνακας]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/09/france-football1-600x442.jpg)
Οι 20 ποδοσφαιρικές ομάδες με τα υψηλότερα έσοδα - Η έκθεση της Deloitte [πίνακας]
Η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε ένα νέο ορόσημο, καθώς γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιρικός σύλλογος που καταγράφει έσοδα 1 δισ. ευρώ σε μία μόνο αγωνιστική περίοδo
![Εστιακή θεραπεία προστάτη με το ρομποτικό σύστημα FocalOne](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/01/shutterstock_1548988871-600x251.jpg)
Εστιακή θεραπεία προστάτη με το ρομποτικό σύστημα FocalOne
Το ενεργό παρόν αλλά και το πολλά υποσχόμενο μέλλον στον χαμηλού κινδύνου καρκίνο προστάτη
![Υγεία: Δύο στους τρεις ακάλυπτους ασθενείς αδυνατούν να πληρώσουν τις θεραπείες τους](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2021/06/dapanesygeia-600x273.jpg)
Γιατί μένουν ακάλυπτες οι ανάγκες ασθενών στην Ελλάδα - Η αρνητική διάκριση στην ΕΕ
Σχεδόν το 70% των ιατρικών αναγκών που δεν καλύπτονται αφορούν οικονομικούς λόγους – Η κρατική χρηματοδότηση πάντα λιγότερη από τους ρυθμούς ανάπτυξης της αγοράς
![Netflix: Δίνει νέα πνοή σε κλασικές συνταγές της τηλεόρασης του ’50](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/04/NETFLIX_EXT-600x450.jpg)
Κάντο όπως η τηλεόραση του '50 - Τι επιλέγει το Netflix
Το Netflix επενδύσει σε ζωντανές μεταδόσεις και talk show για να ενισχύσει τα νέα διαφημιστικά εγχειρήματά της
![Καρκίνος του Ήπατος: Τα νεότερα δεδομένα στη θεραπεία του](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/02/doctor-lense-tablet-600x360.jpg)
Καρκίνος του Ήπατος: Τα νεότερα δεδομένα στη θεραπεία του
Η διάγνωση όλων των κακοήθων όγκων ήπατος γίνεται απεικονιστικά και απαιτεί τον συνδυασμό τριών μεθόδων
![Στο Top15 των ακριβότερων μεταγραφών ο Τζίμας](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/brighton-600x339.jpg)
Στο Top15 των ακριβότερων μεταγραφών ο Τζίμας
«Σπάει» όλα τα κοντέρ η μεταγραφή του Στέφανου Τζίμα στην Μπράιτον, καθώς μπήκε στο Top15 με τις πιο ακριβές μεταγραφές της φετινής χειμερινής μεταγραφικής περιόδου
![Πούτιν – Eurovision: Διάταγμα για τη ρωσική εκδοχή της… Kremlinvision](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/putin4-600x389.jpg)
Kremlinvision! To διάταγμα Πούτιν και η ρωσική απάντηση στη Εurovision
Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, υπέγραψε διάταγμα για τη ρωσική εκδοχή του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision