
Με καθυστέρηση θα γίνουν τα γυρίσματα της ταινίας με τον Τομ Κρουζ “Top Gun: Maverick” και “Mission: Impossible 7”, εξαιτίας αύξησης κρουσμάτων κορωνοϊού στις ΗΠΑ, η οποία προκλήθηκε από τη μετάλλαξη Δέλτα.
Σύμφωνα με το BBC, το sequel της ταινίας Top Gun, “Maverick”, θα προβληθεί στους κινηματογράφους τον Μάιο του 2022, ενώ το “Mission: Impossible 7” τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.
Παράλληλα, η Paramount θα καθυστερήσει την προβολή της κωμωδίας “Jackass Forever”.

Η ταινία “Top Gun: Maverick” είναι sequel της μεγάλης επιτυχίας του 1986, με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ, στον ρόλο ενός πιλότου του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ, με το όνομα Pete “Maverick” Mitchell, ενώ, μαζί του έπαιζαν και οι Τζένιφερ Κόνελι και Μάιλτς Τέλερ.
Το έβδομο μέρος των sequel του Τop Gun, “Mission: Impossible”, σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ ΜακΚουάρι, θα έχει ως πρωταγωνιστή τον Tομ Κρουζ στον ρόλο του μυστικού πράκτορα Ethan Hunt, μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του Χέιλι Άτγουελ , Σάιμον Πεγκ και Βανέσα Κίρμπι.
Τα γυρίσματα και των δύο ταινιών έχουν καθυστερήσει επανειλημμένα, εξαιτίας της πανδημίας, με την παραγωγή της “Mission: Impossible 7”, στο Ηνωμένο Βασίλειο, να έχει ήδη διακοπεί για δύο εβδομάδες, τον Ιούνιο, εξαιτίας θετικών κρουσμάτων στο συνεργείο.
Με τον Τομ Κρουζ να είναι, επίσης, παραγωγός των εν λόγω ταινιών, το περασμένο έτος, διέρρευσε μαγνητοσκόπησή του να προειδοποιεί τους εργαζομένους στα γυρίσματα ότι θα απολυθούν εάν δεν ακολοθούν πιστά τα μέτρα πρόληψης κατά τις διασποράς του κορωνοϊού.
Με τον αριθμό των λοιμώξεων στις ΗΠΑ να φτάνουν τις 160.041, νωρίτερα την εβδομάδα αυτή, τα γυρίσματα πολλών blockbuster αναβλήθηκαν ή μεταφέρθηκαν για αργότερα. Εντούτοις, ορισμένες ταινίες όπως η Μαύρη Χήρα (Black Widow), οι Μαχητές των Δρόμων 9 (Fast & Furious 9) και η Ομάδα Αυτοκτονίας (Suicide Squad) κατάφεραν να βγουν στη μεγάλη οθόνη, τους τελευταίους μήνες.
Μεγάλη αβεβαιότητα επικρατεί σχετικά με το εάν η προβολή της επόμενης ταινίας του James Bond θα αναβληθεί για τέταρτη φορά, ωστόσο η παραγωγή δεσμεύθηκε ότι θα προβληθεί στους κινηματογράφους μετά τις 30 Σεπτεμβρίου.


Latest News

ΕΕ: Με δύο ογκολογικά φάρμακα ξεκίνησε η πρώτη κοινή αξιολόγηση τεχνολογιών υγείας
Η κοινή αξιολόγηση θα είναι έτοιμη σε 30 μέρες από την χορήγηση άδειας κυκλοφορίας των φαρμάκων από την Επιτροπή

Γκαλερίστας στη Φλόριντα κατηγορείται για πώληση πλαστών έργων του Γουόρχολ
Ο Λέσλι Ρόμπερτς, ιδιοκτήτης της Miami Fine Art Gallery, που πωλούσε τους πλαστούς Άντι Γουόρχολ θα μπορούσε τώρα να περάσει μια δεκαετία πίσω από τα κάγκελα.

Πώς έφτασε στην κορυφή το Minecraft Movie
Η προσαρμογή του βιντεοπαιχνιδιού Minecraft πέτυχε αυτό που ο κινηματογράφος πάντα θέλει: να πουλήσει μπόλικα εισιτήρια και να δελεάσει τους νέους στις αίθουσες

Γιατί το κοινό σνομπάρει τις πρωτότυπες ταινίες του Χόλιγουντ
Το Χόλιγουντ βγάζει νέες ταινίες βασισμένες σε φρέσκες ιδέες οι οποίες βυθίζονται στα ταμεία

Ο Βασιλεύς των Βασιλέων: Το νέο βιβλικό animation κάνει ρεκόρ στο box office
Η απρόσμενη εισπρακτική επιτυχία του ανεξάρτητου animation Βασιλεύς Των Βασιλέων δείχνει ότι η showbiz μπορεί να κερδίσει πολλά επενδύοντας σε προϊόντα θρησκευτικού χαρακτήρα -ειδικά σήμερα

Ο Μούσα και ένα «χρυσό» deal: «Υπογράφει συμβόλαιο για τρία χρόνια με 10.000.000»
Δημοσίευμα από το εξωτερικό κάνει λόγο για αποχώρηση του Μούσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και υπογραφή πλουσιοπάροχου συμβολαίου με τη Dubai BC

H «ηλεκτρική καρέκλα» του Γουόρχολ σε δημοπρασία – Ίσως αγγίξει τα 30 εκατ.
Ο πίνακας του Άντι Γουόρχολ προέρχεται από την πολύτιμη συλλογή των εκλιπόντων Βέλγων καλλιτεχνών Roger Matthys και Hilda Colle.

Τιτανικός: Στο σφυρί το βιολί από την ταινία που «βούλιαξε» τα ταμεία
Ακόμη ένα αντικείμενο από την ταινία-φαινόμενο του Τζέιμς Κάμερον, Τιτανικός, αναμένεται να σπάσει τη μπάνκα

Να παραιτηθεί σκοπεύει ένας στους δύο εργαζόμενους της Gen Z
Τι δείχνει μελέτη της ManpowerGroup

Γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τα δικαιώματα της Formula 1
Η Formula 1 της Liberty Media αναζητά 150 έως 180 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για το ταχέως αναπτυσσόμενο άθλημα