Bitcoin (BTC):

Το κρυπτονόμισμα Bitcoin σήμερα σημειώνει μία μείωση, πέφτοντας κάτω από την αντίσταση των 50.000 δολαρίων, που είχε διασπάσει εχθές το πρωί. Με φόντο τη χθεσινή σημαντική άνοδο, η σημερινή μείωση λογίζεται ως μία προσωρινή διόρθωση (pullback). Ωστόσο η πάροδος του χρόνου θα φανερώσει την τάση στην οποία βρίσκεται το κρυπτονόμισμα.

Ether (ΕΤΗ):

Το Ether συνεχίζει σταθερά την ανοδική του τάση, υποδεικνύοντας τις προοπτικές του. Το κρυπτονόμισμα έχει καταφέρει σχεδόν να διπλασιάσει την τιμή του και την κυριαρχία του στην αγορά (Market Dominance) μέσα σε ένα μήνα. Αυτό, χάρη στην πρόσφατη αναβάθμιση του δικτύου, ΕΙΡ-1559 που διαμόρφωσε ένα εύπορο κλίμα περαιτέρω ανάπτυξης.

Cardano (ADA):

Έπεσε κάτω από το ιστορικό υψηλό των 3 δολαρίων, το ADA του Cardano δικτύου, με τον όγκο συναλλαγών να σημειώνει όμοια σημαντική πτώση. Δεδομένου του ιστορικού μεταβλητότητας της κρυπτο-αγοράς, οι διακυμάνσεις είναι φυσιολογικές. Το λανσάρισμα του έξυπνου συμβολαίου του δικτύου, την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, θα προεξοφληθεί με θετικό πρόσημα από τους επενδυτές και άρα η πτώση λογίζεται ως παροδική.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News