Bitcoin (BTC):

Το κρυπτονόμισμα Bitcoin ξεκίνησε με μια εντυπωσιακή άνοδο άνω των 52.000 δολαρίων, που αναίρεσε σε λιγότερο από δύο ώρες. Όσο βρίσκεται κάτω από την αντίσταση των 51.900 δολαρίων, μπορεί να κινηθεί προς τα 49.990 δολάρια, που αποτελούν στήριξη. Με την κατοχύρωση της τιμής των 50.900 δολαρίων, θα δημιουργηθεί ένα αρνητικό momentum.

Ether (ΕΤΗ):

Βαθιά πτώση καταγράφει το Ether (ETH) του Ethereum δικτύου. Με τις διακυμάνσεις να αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό αυτής της αγοράς, η σημασία της μείωσης θα φανεί στο επόμενο εικοσιτετράωρο. Η περιοχή των 3.875 – 3.900 δολαρίων αποτελεί σημαντική αντίσταση. Οποιαδήποτε επαναφορά εκεί, δίνει σήμα πώλησης. Επόμενος στόχος είναι τα 3.520 δολάρια

Cardano (ADA):

Το ADA του Cardano δικτύου ακολουθεί μία πτωτική πορεία. Δυστυχώς δεν κατάφερε να κατοχυρώσει τη τιμή των 2,95 δολαρίων, ώστε να αποκτήσει την απαιτούμενη ώθηση για νέα υψηλά. Το momentum είναι πτωτικό. Η αντίσταση είναι στα 2,8 δολάρια και επόμενος στόχος πλέον λογίζονται τα 2,28 δολάρια.

XRP (XRP):

Το κρυπτονόμισμα XRP συνεχίζει μια σταθερή πορεία. Φαίνεται πως η αγορά προ εξοφλεί θετικά την αμφιλεγόμενη δικαστική διαμάχη του, με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ. Το νόμισμα τίμησε τη στήριξη στα 1,25 δολάρια, επιβεβαιώνοντας τη σημασία του επιπέδου. Ενδεχόμενη απώλεια σε κλείσιμο ώρας, μπορεί να οδηγήσει στο 1,19. Παρουσιάζει αντίσταση στο 1,36.

Solana (SOL):

Ένας από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές του Ether(ETH), το SOL του Solana δικτύου, έχει την καλύτερη διαγραμματική συμπεριφορά. Καταγράφει συνεχώς υψηλότερα υψηλά. Η στήριξη στα 176 δολάρια επιβεβαιώθηκε δις. Ωστόσο, η απώλεια αυτής μπορεί να επιφέρει πτώση στα 158. Η επόμενη αντίσταση εντοπίζεται στα 190 δολάρια.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News