![Η ΕΛΒΟ στην 85η ΔΕΘ](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2021/09/ATeMM-_Image.jpg)
Ένα μέρος των ανανεωμένων δυνατοτήτων της, καθώς και μια προεπισκόπηση της νέας εποχής που διαμορφώνεται για τη διεθνή βιομηχανία ειδικού τύπου οχημάτων φιλοδοξεί να αναδείξει η ΕΛΒΟ με την παρουσία της στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, το περίπτερό της στην Έκθεση περιλαμβάνει μία πρόταση που συνδυάζει τον υπάρχοντα εξοπλισμό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με τις υψηλής τεχνολογίας υβριδικές δυνατότητες του μέλλοντος.
Συγκεκριμένα παρουσιάζει το ATeMM (All Terrain electric Mission Module), ένα αυτόνομο υβριδικό σύστημα πολλαπλών αποστολών και πεδίων επιχειρήσεων που μπορεί να συνδεθεί σε οποιοδήποτε υφιστάμενο όχημα και να το μετατρέψει σε 6×6 ή 8×8 πλατφόρμα με πλήρη αυτάρκεια σε θέματα ενέργειας κατά την επιχειρησιακή δράση.
«Η παρουσία της νέας ΕΛΒΟ στο σημαντικότερο επιχειρηματικό γεγονός της χώρας αναδεικνύει τη δέσμευση μας για τη δημιουργία μιας εταιρείας που θα πρωταγωνιστεί στα θέματα του κλάδου, αξιοποιώντας τις ικανότητες της εγχώριας παραγωγής, διευρύνοντας τα όρια της Ελληνικής εξωστρέφειας και εξαγωγών. Η Θεσσαλονίκη και η περιοχή της Βορείου Ελλάδος είναι, άλλωστε, η βάση και το εφαλτήριο της μακροχρόνιας στρατηγικής ανάπτυξης που έχουμε ξεκινήσει να υλοποιούμε» δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της ΕΛΒΟ, κ. Δημήτριος Αγγελόπουλος.
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
Latest News
![Profile Software: Νέο κέντρο R&D με το βλέμμα στραμμένο στις εξαγορές](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2021/11/profile-600x387.png)
Profile Software: Νέο κέντρο R&D με το βλέμμα στραμμένο στις εξαγορές
Η Profile Software δραστηριοποιείται πάνω από 30 χρόνια στην ανάπτυξη λογισμικού στους κλάδους της Τραπεζικής και της Διαχείρισης Επενδύσεων
![HIG: Δημιούργησε μεγάλο παίκτη στα logistics – Η συγχώνευση της Ορφεύς Βεινόγλου](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/11/HIG-CAPITAL1-600x337.jpg)
Ολοκληρώθηκε το σχέδιο της HIG για τα logistics – Ο ρόλος της Ορφεύς Βεινόγλου
Οι στόχοι της HIG στα logistics – Κλειδί η συγχώνευση της Ορφεύς Βεινόγλου από τη OB Streem
![Επιχειρείν: Ψηλά σε έρευνες η Ελλάδα ως προς τη σύσταση επιχείρησης](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/02/epixeiris-600x400.jpg)
Εύκολο το άνοιγμα επιχειρήσεων στην Ελλάδα, χαρτοβασίλειο οι συναλλαγές με το δημόσιο
Το επιχειρείν και η δημιουργία εταιρείας στην Ελλάδα απαιτεί μόλις 4 ημέρες σύμφωνα με την έκθεση Business Ready 2024 – Η έρευνα της ΕΤΕπ
![Elounda Hills: Ξεκίνησε η αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή για το project των 800 εκατ. ευρώ](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/thumbnail_elounda1-600x290.png)
Η Mirum αναζητά στρατηγικό επενδυτή για το project του Elounda Hills – Ξεκίνησαν οι επαφές
Η εταιρεία του Βιτάλι Μπορίσοφ άρχισε ήδη διερευνητικές επαφές με δυνητικούς επενδυτές για το Elounda Hills – Αισιοδοξία για την έκβαση της διαδικασίας
![Κόκκινα δάνεια: Ξαναγράφονται οι κανόνες του παιχνιδιού στις ρυθμίσεις – Τι αλλάζει](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/09/daneia_252863_199872_type13262-1-600x399.jpg)
«Ξαναγράφονται» οι κανόνες στις ρυθμίσεις κόκκινων δανείων - Τα 3 κρίσιμα μέτωπα
Οι αλλαγές που έρχονται στις ρυθμίσεις στα κόκκινα δάνεια - Τι απασχολεί τους δανειολήπτες
![Τραπεζοϋπάλληλοι: Συνάντηση της ΟΤΟΕ με τους εκπροσώπους των τραπεζών](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/02/otoe.jpg)
Πρώτη συνάντηση της ΟΤΟΕ με τους τραπεζίτες για τη συλλογική σύμβαση - Τι συζήτησαν
Αυξήσεις και βελτίωση εργασιακών δικαιωμάτων ζητούν οι τραπεζοϋπάλληλοι - Σε θετικό κλίμα οι συζητήσεις με τις τράπεζες, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΤΟΕ
![Morgan Stanley: Το μεγάλο «πίβοτ» της Metlen, στα 48 ευρώ η τιμή στόχος](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/09/MYTILINAIOS--600x400.jpg)
Τιμή στόχο στα 48 ευρώ για τη Metlen, δίνει η Morgan Stanley
Ετήσια EBITDA τουλάχιστον 100 εκατ. ευρώ από το 2028 και μετά, με καλές προοπτικές ανόδου, εκτιμά η Morgan Stanley
![Βλαχόπουλος (Πειραιώς): Η ανθεκτικότητα είναι στρατηγική επιλογή](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/thumbnail_MAR_1429-600x400.jpg)
Βλαχόπουλος (Πειραιώς) στο Euromoney: Στρατηγική επιλογή η ανθεκτικότητα
Ο κ. Βλαχόπουλος ανέφερε ότι η Πειραιώς αξιοποιεί την τεχνολογία για τα data με στόχο την απλοποίηση των διαδικασιών στις εταιρικές χρηματοδοτήσεις
![ΓΣΕΒΕΕ: Πρόταση-Σχέδιο Νόμου για αδειοδότηση των τεχνικών και βιοτεχνικών επαγγελμάτων](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/DSC_0122-600x399.png)
Πρόταση-Σχέδιο Νόμου ΓΣΕΒΕΕ για αδειοδότηση των τεχνικών και βιοτεχνικών επαγγελμάτων
Μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται η αναπτυξιακή προοπτική της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας μέσω της αναβάθμισης των δεξιοτήτων και της επαγγελματικής απελευθέρωσης
![L’Oréal Hellas: Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ υπουργείων Παιδείας και Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/3-4-600x400.jpg)
L’Oréal Hellas: Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ υπουργείων Παιδείας και Κοινωνικής Συνοχής
Μια συνεργασία της L’Oréal Hellas που στόχο έχει να στηρίξει το μέλλον της κομμωτικής δημιουργώντας ευκαιρίες σε νέους σπουδαστές του κλάδου