Αρνητικά είναι τα πρόσημα που καταγράφουν σήμερα οι αμερικανικοί δείκτες, οι οποίοι δεν μπορούν να ανακόψουν την πτωτική πορεία του πρώτου δεκαπενθημέρου του Σεπτεμβρίου, η οποία έχει στερήσει πάνω από 1% από τη Wall Street.

Ειδικότερα, ο Dow Jones σημειώνει απώλειες 0,10% στις 34.542 μονάδες, με τον S&P 500 να είναι στο -0,07% και στις 4.439 μονάδες, ενώ ο Nasdaq επιχειρεί στις 15.009 μονάδες με απώλειες 0,19%.

Οι ισορροπίες είναι εύθραυστες στην αγορά, καθώς συνεχίζεται το πτωτικό σερί του Σεπτεμβρίου, με μόνο τον Dow Jones να έχει κάνει ένα ανοδικό διάλειμμα τις προηγούμενες ημέρες. Μάλιστα, η εικόνα της αγοράς έχει οδηγήσει την Morgan Stanley να μιλήσει για επερχόμενη διόρθωση στη Wall Street.

Σε επίπεδο τίτλων η Microsoft σημειώνει κέρδη πάνω από 1%, καθώς ανακοίνωσε αύξηση μερίσματος και πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών ύψους 60 δισ. δολαρίων. Θετικά κινείται και ο πετρελαϊκός κλάδος, μετά και τη νέα άνοδο του αργού στα 71 δολάρια.

Στον αντίποδα, ο κλάδος των καζίνο, με τη Las Vegas Sands και Wynn Resorts βρίσκεται στο κόκκινο, μετά και τις ανακοινώσεις πως το Μακάο (Κίνα) ξεκίνησε τη δημόσια διαβούλευση για τη ρύθμιση των τυχερών παιγνίων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street