
Μικρή περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας, τοπικά αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα για τοπικές βροχές και καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά αναμένονται σήμερα, Παρασκευή.
Σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr, θα πνέουν άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων στα νοτιοανατολικά τμήματα του Αιγαίου με εντάσεις έως 5 μποφόρ και από διάφορες διευθύνσεις στα υπόλοιπα τμήματα έως 4-5 μποφόρ.
Πιο αναλυτικά, αναμένονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές και καταιγιδες στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 33 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 11 έως 35, στην Ήπειρο από 12 έως 32 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 13 έως 36, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 34, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 33 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 9 έως 30-32 ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 31 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ, στο Ιόνιο απο δυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στα υπόλοιπα τμήματα απο διάφορες διευθύνσεις εως 2-3 μποφόρ.
Αττική
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ και στροφή τους σε δυτικούς μετα τις απογευματινές ώρες με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ στα δυτικότερα τμήματα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 32 βαθμούς.
Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς.


Latest News

Μποϊκοτάζ της Κίνας στην Boeing - Σταματά να παραλαμβάνει αεροσκάφη
Κλιμακώνεται η εμπορική διαμάχη μεταξύ Κίνας και Ηνωμένων Πολιτειών

Μητσοτάκης: Χτίζουμε πάνω στα θεμέλια της δημοσιονομικής πειθαρχίας
Αισιόδοξος για τις προοπτικές της οικονομίας εμφανίστηκε ο Κ. Μητσοτάκης κατά την πρώτη του συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ .Τασούλα

Από 16 Απριλίου σε ισχύ η επιστροφή πινακίδων - Ποιοι περιπτώσεις εξαιρούνται
Τι ισχύει με την επιστροφή πινακίδων σε ιδιοκτήτες οχημάτων που προέβησαν σε αντικοινωνική στάθμευση

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη – Πού θα βρέξει
Τοπικές βροχές αναμένονται στην Αττική κυρίως τις μεσημβρινές ώρες οπότε είναι πιθανό να σημειωθεί μικρής διάρκειας καταιγίδα. Ο καιρός σήμερα

Αντίστροφη μέτρηση για τον Προσωπικό Αριθμό: Πότε έρχεται, πώς θα τον αποκτήσετε
Έρχεται να αντικαταστήσει τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ που χρησιμοποιούνταν μέχρι σήμερα – Σύμφωνα με τον νόμο, ο Προσωπικός Αριθμός θα εμφανίζεται στις νέες ψηφιακές ταυτότητες

Απεργία στα ταξί σήμερα για τη διέλευση από τις λεωφορειολωρίδες
Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί ζητά να ισχύσουν όσα αναφέρονται στο τελικό κείμενο του νέου Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Τραμπ: Ο Ζελένσκι και ο «απατεώνας» Μπάιντεν, υπεύθυνοι για τον πόλεμο στην Ουκρανία
«Δεν είχα καμία σχέση με αυτόν τον πόλεμο, αλλά εργάζομαι επιμελώς για να σταματήσει ο θάνατος και η καταστροφή», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ

Στο πλευρό 98 μαθητών και μαθητριών που φοιτούν σε σχολεία τυφλών η αλυσίδα Μασούτης
H οικογένεια της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. «αγκαλιάζει με αγάπη και ευαισθησία τα παιδιά με οπτική αναπηρία, αναλαμβάνοντας έναν ιδιαίτερο ρόλο: αυτόν του νονού και της νονάς»

Ξεκίνησε το Ψηφιακό Πελατολόγιο Οχημάτων από την ΑΑΔΕ - Όλα τα βήματα εγγραφής
Με απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, ξεκίνησε η εφαρμογή για το Ψηφιακό Πελατολόγιο Οχημάτων

Από 16 Απριλίου σε ισχύ η επιστροφή πινακίδων - Ποιοι περιπτώσεις εξαιρούνται
Τι ισχύει με την επιστροφή πινακίδων σε ιδιοκτήτες οχημάτων που προέβησαν σε αντικοινωνική στάθμευση