Bitcoin (BTC):

Το πισωγύρισμα στο Bitcoin (BTC) από την περιοχή των 43.700 δολαρίων κρίνεται σημαντικό, αφενός διότι επιβεβαιώνει τον σχηματισμό συσσώρευσης, αφετέρου διότι μας δίνει ένα καθαρό σημείο αντιστροφής της πλαγιοπτωτικής τάσης που το ταλαιπωρεί εδώ και έναν μήνα. Κατοχύρωση των 43.900 δολαρίων σε τετράωρο κλείσιμο θα αναγκάσει σε κλείσιμο θέσεων πώλησης, δίνοντας ώθηση προς την περιοχή των 49.000. Η πρώτη στήριξη είναι στα 42.550 δολάρια.

Cardano (ADA):

Το ADA του Cardano δικτύου συνεχίζει να χάνει έδαφος. Εν απουσία σοβαρής περιοχής στήριξης, ακολουθεί καθοδική τάση. Πρώτη στάση είναι τα 2 και στόχος είναι 1,71 δολάρια.

XRP (XRP):

Το XRP σταμάτησε ξεκάθαρα στην αντίσταση των 0,96 που σηματοδοτεί και την ατασική φάση του. Κατοχύρωση του σημείου, θα προσδώσει έντονη ώθηση με επόμενο στόχο τα 1,11. Το στοπ είναι κάτω από 0,89 δολάρια.

Solana (SOL):

To SOL βρέθηκε εντός του τριγωνικού σχηματισμού, όπου η μεταβλητότητα και ο όγκος συναλλαγών μειώθηκε. Προφανώς επίκειται μεγάλη κίνηση, με στήριξη τα 126 δολάρια και στοπ τα 119 σε τετράωρο κλείσιμο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News