Σε επικίνδυνα νερά μπαίνει η μετοχή του ομίλου Altria (NYSE:MO), διότι το πολύ κακό χθεσινό κλείσιμο (-6,61%), έδωσε πτωτική λύση στον τριγωνικό σχηματισμό συσσώρευσης όπου βρισκόταν και ο οποίος οριοθετούσε τα υψηλά προ πανδημίας.

Πιο συγκεκριμένα, η μετοχή έχασε τη στήριξη των 47,20 $, που πλέον αποτελούν σημαντική αντίσταση, και κινείται καθοδικά με πιθανό στόχο στις πωλήσεις τα 39,50 $.

Αντίθετα με την πορεία της μετοχής της Altria στο ταμπλό της Νέας Υόρκης, φαίνεται να είναι τα χρηματοοικονομικά της μεγέθη, τα οποία για το β’ τρίμηνο του έτους σημείωσαν περαιτέρω μεγέθυνση.

Ενδεικτικά, τα καθαρά έσοδα του ομίλου κατέγραψαν μικρή ενίσχυση κατά 9%, και άγγιξαν τα 7 δισ. $, γεγονός που συνέβαλε στην καταγραφή αυξημένων κερδών, τα οποία μεταφράστηκαν σε κέρδη ανά μετοχή 1,16 $, με τα τελευταία να έχουν μεταβληθεί κατά +11,5%.

Επιπλέον, ο όμιλος επέστρεψε συνολικά 1,6 δισ. στους μετόχους του με τη μορφή μερίσματος, ενώ παράλληλα προέβη σε επαναγορά ιδίων μετοχών ύψους 6,6 εκ. $, ενισχύοντας έτσι τη δυναμική των υφιστάμενων μετόχων του.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News