Η αδυναμία της μετοχής (NYSE:RL) να προσπεράσει τα 121 $ που οριοθετούν τον πλαγιοκαθοδικό της σχηματισμό, αφενός αναδεικνύει την ύπαρξη αυτού, αφετέρου βάζει τη μετοχή σε μπελάδες, διότι εκείνη φαίνεται να κινείται επιθετικά προς τα 90 $, με ενδιάμεση στήριξη τα 108.

Εκπληκτικά φαίνεται να έχουν κινηθεί τα χρηματοοικονομικά μεγέθη της εταιρίας, καθώς, σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινωθείσες λογιστικές καταστάσεις στις 2 Αυγούστου, εκείνα σημείωσαν σημαντική μεγέθυνση.

Αναλυτικότερα, τα έσοδα του οίκου μόδας κατέγραψαν σημαντική άνοδο, 182% σε ετήσια βάση, και ανήλθαν στα 1,4 δισ., ξεπερνώντας κάθε προσδοκία των αναλυτών.

Επιπλέον, σε θετικό έδαφος μπήκαν τα έσοδα της εταιρίας, με τα κέρδη ανά μετοχή της να ανέρχονται στα 2,18 $, καταγράφοντας αξιοσημείωτη μεταβολή της τάξεως του +224%.

Τέλος η εταιρία φαίνεται να κάνει βήματα προς τη βιώσιμη ανάπτυξη, καθώς, προ ολίγων ημερών ανακοινώθηκε η ένταξή της στην Global Fashion Agenda, την κορυφαία μη κερδοσκοπική οργάνωση για τη συνεργασία του κλάδου σε θέματα βιωσιμότητας της βιομηχανίας της μόδας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News