Έχοντας υπερμεγεθυνθεί τους τελευταίους 18 μήνες, απόρροια της τεράστιας ζήτησης για την ψηφιακή υπογραφή ως βασικό προϊόν της εταιρείας, είναι λογικό να έχει αποκτήσει έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον.

Η μετοχή (NASDAQ: DOCU) ακολουθεί έντονα ανοδική τάση, με την τιμή της να έχει πενταπλασιαστεί από το ξέσπασμα της πανδημίας.

Το επίπεδο των 240 δολαρίων είναι το πρώτο σημείο στήριξης, με το κύριο στην τάση τα 225. Ο μεσοπρόθεσμος στόχος βρίσκεται άνω των 360, αναλογιζόμενοι αφενός το ότι το μέλλον της υπηρεσίας της εταιρείας είναι ευοίωνο, αφετέρου ότι τα χρηματοοικονομικά της δικαιολογούν ακόμα υψηλότερες τιμές.

Για του λόγου το αληθές, το β’ τρίμηνο ανακοινώθηκε περαιτέρω αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 59,57% σε ετήσια βάση, στα 511,84 εκατ. δολάρια, με αντίστοιχη αύξηση 60,50% στα καθαρά κέρδη. Και μάλιστα, παρά το γεγονός ότι η εταιρεία ακόμα βρίσκεται σε περιοχή ζημιών (25,5 εκατ. δολάρια), οι μακροπρόθεσμοι επενδυτές αδιαφορούν υπό την προσδοκία της μελλοντικής γιγαντωσης της εταιρείας, ή ακόμα και κάποιας κερδοφόρου εξαγοράς από κάποιον κολοσσό.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News