![ΝΔ – Η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για τον Κουρτς θυμίζει τα έργα του όταν κυβερνούσε](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2021/09/neadimokratia.jpg)
«Το μόνο που κάνει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Κουρτς είναι να θυμίζει σε όλους τα έργα και τις ημέρες του την εποχή που κυβερνούσε. Τότε που προσπαθούσε με στημένους διαγωνισμούς να φτιάξει ελεγχόμενο από τον ίδιο, σύστημα στα ΜΜΕ και δημοσίευε κατά κόρον “δημοσκοπήσεις μαϊμού”» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ποιός δεν θυμάται μετρήσεις από ανύπαρκτες εταιρείες, που δημοσιεύονταν στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ που εμφάνιζαν τη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ στις 2-2,5 μονάδες και το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής στο 8-10% μέχρι και λίγες μέρες πριν τις ευρωεκλογές. Κι ύστερα ήρθαν τα αποτελέσματα! Αποτελέσματα που επιβεβαίωσαν τα ευρήματα όλων των αναγνωρισμένων εταιρειών. Αλλά ακόμη και σήμερα συνεχίζει το ίδιο βιολί. Αλήθεια πώς γίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ να αμφισβητεί τα αποτελέσματα και των τωρινών δημοσκοπήσεων, όταν ακόμη και στις μετρήσεις που δημοσιεύει στην Αυγή, δεν εμφανίζει ποτέ την πρόθεση ψήφου; Και δεν ήταν μόνο οι δημοσκοπήσεις “μαϊμού”. Πρόσφατα στη βουλή αποκαλύφθηκαν όλες οι μεθοδεύσεις για τους στημένους διαγωνισμούς με τα βοσκοτόπια, προκειμένου να φτιαχτεί ελεγχόμενο σύστημα από τον ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ και για τα 3 εκατομμύρια που μέσα από “υπόγειες” διαδρομές δόθηκαν για να εκδοθεί το “Documento”» προσθέτει.
«Χρειάζεται μεγάλο θράσος λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ, να προσπαθεί να βγει και τιμητής» καταλήγει η ΝΔ.
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
Latest News
![Πολιτική: Η προεδρική κάλπη, η πρόταση μομφής και τα Τέμπη](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/12/vouli-600x400.jpg)
Πολιτική: Η προεδρική κάλπη, η πρόταση μομφής και τα Τέμπη
Μπορεί το κεφάλαιο «προεδρικές εκλογές» να κλείνει, εντούτοις η υπόθεση των Τεμπών θα συνεχίσει να ορίζει τα πεδία της πολιτικής σύγκρουσης και την τακτική των κομμάτων
![Σεισμοί στις Κυκλάδες: Ο «χορός» των Ρίχτερ συνεχίζεται – Οι δονήσεις συγκρίνονται με αυτές ενός έτους](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/santorin-600x400.jpeg)
Ο «χορός» των Ρίχτερ συνεχίζεται στις Κυκλάδες – Οι δονήσεις συγκρίνονται με αυτές ενός έτους
Συνεχίζονται χωρίς σταματημό οι σεισμοί στις Κυκλάδες – Και η Αμοργός τέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – «Έχει παραμορφωθεί η Καλντέρα»
![Τραμπ: Θα ξεκινήσουμε αμέσως διαπραγματεύσεις με τον Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/04/putin-trump-600x370.jpg)
Τραμπ: Θα ξεκινήσουμε αμέσως διαπραγματεύσεις με τον Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου
Ο Τραμπ είπε ότι η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, την οποία ζητάει το Κίεβο, αλλά είναι κόκκινη γραμμή για τη Μόσχα, δεν θα ήταν «ρεαλιστική»
![Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και καταιγίδες την Πέμπτη – Βροχές και στην Αττική](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/04/TSF_1_KAIROS-4-600x398.jpg)
Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και καταιγίδες την Πέμπτη
Χειμωνιάτικος ο καιρός και την Πέμπτη με βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας
![Γαλλία: Πρόταση για κάρτα αγοράς τροφίμων 150 ευρώ μηνιαίως](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/06/ot_france_elections11-600x352.png)
Πρόταση για κάρτα αγοράς τροφίμων 150 ευρώ μηνιαίως στη Γαλλία
Την καθιέρωση μιας «διατροφικής κοινωνικής ασφάλισης» για όλους τους πολίτες προτείνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι
![Τραπεζοϋπάλληλοι: Συνάντηση της ΟΤΟΕ με τους εκπροσώπους των τραπεζών](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/02/otoe.jpg)
Πρώτη συνάντηση της ΟΤΟΕ με τους τραπεζίτες για τη συλλογική σύμβαση - Τι συζήτησαν
Αυξήσεις και βελτίωση εργασιακών δικαιωμάτων ζητούν οι τραπεζοϋπάλληλοι - Σε θετικό κλίμα οι συζητήσεις με τις τράπεζες, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΤΟΕ
![Τραμπ: Επικοινωνία με Πούτιν για τον «τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία»](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/01/trump_putin-600x387.jpg)
Τραμπ: Επικοινωνία με Πούτιν για τον «τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία»
Τι αναφέρει το Reuters για την επικοινωνία Τραμπ - Πούτιν
![Φυσικό Αέριο Ελλάδος: Ο πρώτος πάροχος που προσφέρει σύναψη συμβολαίων μέσω gov.gr](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/10/mitropoulos-fysiko-aerio-600x400.jpg)
Η «Φυσικό Αέριο Ελλάδος» στην ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr για αλλαγή παρόχου
Η «Φυσικό Αέριο Ελλάδος», αναπτύσσει υποδομές για σύναψη συμβολαίων μέσω gov.gr-Εξοικονόμηση χρόνου στην υποβολή των αιτήσεων
![Πολύκαστρο: Εκτροχιασμός εμπορικού τρένου – Κλειστή για δύο μήνες θα μείνει η γραμμή](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/07/treno.jpg)
Εκτροχιάστηκε εμπορικό τρένο στο Πολύκαστρο – Κλειστή για δύο μήνες η γραμμή
Δεν κινδύνευσε το προσωπικό της αμαξοστοιχίας, ανέφερε η Hellenic Train – Κλειστή η γραμμή έως και δύο μήνες, για να αποκατασταθεί η βλάβη που προκάλεσε τον εκτροχιασμό στο Πολύκαστρο
![«Χαμένες» 6,5 εκατ. ώρες στον Κηφισό, στο περίμενε… για Μετρό – Κανένα σχέδιο από Σταϊκούρα για το κυκλοφοριακό [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/12_02_ot_botilia_EXO3-600x352.png)
«Χαμένες» 6,5 εκατ. ώρες στον Κηφισό, στο περίμενε… για Μετρό – Κανένα σχέδιο από Σταϊκούρα για το κυκλοφοριακό [γραφήματα]
Στα αζήτητα από τον αρμόδιο υπουργό Χρ. Σταϊκούρα προτάσεις για οδικά έργα που θα αντιμετωπίσουν το κυκλοφοριακό της Αθήνας – Αργούν νέα λεωφορεία, βαγόνια και Γραμμή 4 του Μετρό