Σε σφηνοειδή μεσοπρόθεσμο σχηματισμό βρίσκεται η μετοχή της αλυσίδας McDonald’s (NYSE:MCD), χτυπώντας και πάλι στο εμβληματικό όριο των 250 δολαρίων, που συνιστά ούτως ή άλλως ιστορικό υψηλό.

Μάλιστα, η επιθετική συμπεριφορά της μετοχής λαμβάνει χώρα σε μια κρίσιμη καμπή για τους περισσότερους τίτλους στη Wall Street, υπονοώντας ότι η εταιρεία έχει προσελκύσει μεσο-μακροπρόθεσμα κεφάλαια.

Η πρώτη στήριξη εντοπίζεται στα 240 δολάρια, με την κύρια στα 224, που λογικά θα αποτελέσουν και έξοδο από αγοραστικές θέσεις.

Ενδεχόμενη ανοδική συνέχιση πρέπει να ακολουθηθεί, με επόμενο επίπεδο τα 265.Στην ανοδική τάση της μετοχής στο ταμπλό της Νέας Υόρκης φαίνεται να συνεπικουρούν τα καλά χρηματοοικονομικά μεγέθη της εταιρίας, τα οποία στο σύνολο τους κατέγραψαν βελτίωση για το δεύτερο τρίμηνο του έτους, υποβοηθούμενα από την άρση των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.

Ειδικότερα, τα έσοδα της εταιρίας, κατέγραψαν θετική μεταβολή της τάξεως του 57% σε ετήσια βάση και βρέθηκαν στα 5,9 δισ. $.

Αξιοσημείωτη άνοδο κατέγραψαν τα καθαρά κέρδη της McDonald’s, τα οποία μεταβληθέντα κατά +358% άγγιξαν τα 2,2 δισ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News