Σε εξαιρετικά επικίνδυνο έδαφος εισήλθε η μετοχή της Medtronic (NYSE:MDT), διότι το κλείσιμο της Τρίτης την βρίσκει εκτός του ανοδικού της μοτίβου.

Η κίνηση αυτή θέτει νέο επίπεδο στηρίξεων τα 111 δολάρια, με πρώτη αντίσταση τα 128, διάσπαση της οποίας θα αναγκάσει τους μετόχους να επανατοποθετηθούν μέχρι τα 140, και να αξιολογήσουν την αρχική παρατήρηση του αρνητικού κλίματος ως λανθασμένη.

Όσον αφορά στα χρηματοοικονομικά της εταιρίας, εκείνα σημείωσαν βελτίωση για το δεύτερο τρίμηνο του έτους, στέλνοντας θετικά σήματα στους επενδυτές.

Ειδικότερα, τα συνολικά έσοδα της εταιρίας κατέγραψαν μεταβολή +19% σε ετήσια βάση, αγγίζοντας τα 8 δισ. $, ενώ ενώ αντίστοιχη θετική μεταβολή της τάξεως του 127% σημείωσαν τα κέρδη ανά μετοχή, τα οποία υπολογίζονται στα 1,41 $.

Αξίζει να σημειωθεί πως η βιοτεχνολογική εταιρία, προ ολίγων ημερών, έλαβε έγκριση για πώληση του συστήματος ρομποτικής χειρουργικής της, Hugo RAS System, στην Ευρώπη.

Δεδομένου ότι το σύστημα αυτό έχει λάβει έγκριση για γυναικολογικές και ουρολογικές επεμβάσεις, που αποτελούν πάνω από το ήμισυ των συνολικών επεμβάσεων, εκτιμάται ότι η εταιρία στα επόμενα τρίμηνα θα καταγράψει περαιτέρω ενίσχυση των θεμελιωδών της μεγεθών.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News