Για επιδείνωση της κακοκαιρίας 3:00 με 6:00 το πρωί στην Αττική κάνουν λόγο οι Αρχές. Ο υπουργός Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης στη βραδινή έκτακτη ενημέρωση για την κακοκαιρία ανακοίνωσε τα εξής μέτρα για την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου:

  1. 1:00 μετά τα μεσάνυχτα με 8:00 το πρωί της Παρασκευής απαγορεύεται η διέλευση ΙΧ οχημάτων και ΜΜΜ σε Κηφισό και παραλιακή.
  2. Κλειστές θα μείνουν οι δημόσιες υπηρεσίες στην Αττική.
  3. Ενθαρρύνεται η τηλεργασία στην Αττική στον ιδιωτικό τομέα για να αποσυμφορηθούν οι δρόμοι.
  4. Κλειστά θα είναι τα σχολεία σε Κέρκυρα, Σάμο και Ικαρία, ενώ νωρίτερα είχε ανακοινωθεί ότι κλείνουν τα σχολεία σε Αττική, Εύβοια και Χαλκιδική. Να σημειώσουμε ότι τοπικές Αρχές έχουν αποφασίσει το κλείσιμο σχολείων στις δικές τους περιοχές, ανεξάρτητα από τις αποφάσεις σε κεντρικό επίπεδο.
  5. Θα παραμείνουν κλειστοί οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα ΚΔΑΠ και οι Δομές ΑμεΑ σε Αττική, Εύβοια, Χαλκιδική, Κέρκυρα, Σάμο και Ικαρία.
  6. Θα αξιοποιούνται όλα τα αναγκαία μέσα από τον ιδιωτικό τομέα για να συνδράμει στον δημόσιο στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

Ο υπουργός υπογράμμισε ότι το επικίνδυνο καιρικό φαινόμενο θα επηρεάσει και την Εύβοια και τη Χαλκιδική σε μεταγενέστερο στάδιο από την Αττική. Από αύριο υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να επηρεαστούν νησιά του Βορειανατολικού Αιγαίου, όπως η Σάμος και η Ικαρία.

Δείτε ολόκληρη την ενημέρωση

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ανασχηματισμός 2025: Τα τρία στοιχήματα για πέντε οικονομικά υπουργεία – Υπό το άγρυπνο μάτι του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες του 2027
Επικαιρότητα |

Τρία στοιχήματα για 5 οικονομικά υπουργεία - Το guidance Μαξίμου μέχρι τις εκλογές

Η κυβέρνηση θέλει σε βάθος 2ετίας να ανακοινώνει σταδιακά τα θετικά μέτρα που αφορούν το εισόδημα, τις αλλαγές στις κλίμακες φορολογίας και να επιταχύνει τις δράσεις για υποδομές και τις συγκοινωνίες.

Ανασχηματισμός: Το Who is Who των 15 νέων προσώπων της κυβέρνησης
Επικαιρότητα |

Το Who is Who των 15 νέων προσώπων της κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό

Δεκαπέντε είναι τα νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση αφού ο ανασχηματισμός που αναμενόταν μετά την πρόταση δυσπιστίας και τα μαζικότατα συλλαλητήρια για τα Τέμπη έγινε το πρωί της Παρασκευής