
Κάποτε η Κρις Τζένερ (Kris Jenner) είπε στην κόρη της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian): «Τα πας καταπληκτικά, γλυκιά μου».
Λιγότερο από έναν χρόνο αφότου η Kιμ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Κάνιε Γουέστ (Kanye West), το πρώην ζευγάρι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις δείχνοντας και δημόσια την υποστήριξη του ενός στον άλλον. Όμως, η διαδικασία του διαζυγίου συνεχίζεται και φαίνεται πως η Kιμ μόλις πέτυχε μια… νίκη.
Πηγή από το περιβάλλον της επιβεβαίωσε στο E! News ότι πέρασε στα χέρια της το τεράστιο μίνιμαλ σπίτι τους στο Χίντεν Χιλς της Καλιφόρνιας, που αγόρασαν μαζί πριν από επτά χρόνια. Η διάσημη τηλεπερσόνα ζει εκεί μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Kιμ θα πληρώσει στον πρώην σύζυγο της 23 εκατομμύρια δολάρια, 20 εκατ. για το ακίνητο και 3 για το περιεχόμενο του. Περνά στην κατοχή της όλο το εσωτερικό του σπιτιού (έπιπλα, συλλεκτικά αντικείμενα, ασημικά και πίνακες).
Το πρώην ζευγάρι αγόρασε το κτήμα το 2014 έναντι 20 εκατομμυρίων δολαρίων και το αναμόρφωσε το 2019, ζητώντας τη βοήθεια του Βέλγου διακοσμητή εσωτερικών χώρων Άξελ Βέρβουρτ (Axel Vervoordt).
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


Latest News

Τρία στοιχήματα για 5 οικονομικά υπουργεία - Το guidance Μαξίμου μέχρι τις εκλογές
Η κυβέρνηση θέλει σε βάθος 2ετίας να ανακοινώνει σταδιακά τα θετικά μέτρα που αφορούν το εισόδημα, τις αλλαγές στις κλίμακες φορολογίας και να επιταχύνει τις δράσεις για υποδομές και τις συγκοινωνίες.

Το μήνυμα Χατζηδάκη μετά την αναβάθμισή του
Ο Χατζηδάκης πηγαίνει στο Μέγαρο Μαξίμου αναλαμβάνοντας αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, με ρόλο συντονιστή για την παρακολούθηση του έργου των παραγωγικών υπουργείων

Το Who is Who των 15 νέων προσώπων της κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό
Δεκαπέντε είναι τα νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση αφού ο ανασχηματισμός που αναμενόταν μετά την πρόταση δυσπιστίας και τα μαζικότατα συλλαλητήρια για τα Τέμπη έγινε το πρωί της Παρασκευής

Αρίστος Δοξιάδης: Ένας επενδυτής των start ups αναλαμβάνει την Έρευνα και Ανάπτυξη
Ο Αρίστος Δοξιάδης είναι συνεργάτης στη Big Pi, μια εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων που επενδύει στην Ελλάδα και υποστηρίζει τη φιλόδοξη καινοτομία

Βλέπει υψηλότερα επίπεδα το ΧΑ - Στο επίκεντρο η Πειραιώς
Αν και δέχεται το ΧΑ κάποιες πιέσεις κατοχύρωσης κερδών, δεν δείχνουν προς ώρας ικανές να διαταράξουν την ανοδική του πορεία

Με «συνταγή» Πιερρακάκη στην οικονομία μέχρι τις εκλογές
Ποιους «καυτούς» φακέλους αναλαμβάνει ο νέος τσάρος της ελληνικής οικονομίας - Το πακέτο της ΔΕΘ, οι αμυντικές δαπάνες και τα μέτρα ενίσχυσης έναντι της ακρίβειας

Οι μεγάλες ανατροπές - Ποιοι μένουν εκτός κυβέρνησης
Ο ανασχηματισμός αφήνει 14 υπουργούς και υφυπουργούς εκτός κυβέρνησης

«Ανασχηματισμός μεγάλης ανανέωσης - Ευκαιρίες στη νέα γενιά» λένε κυβερνητικοί κύκλοι
«Ανασχηματισμός μεγάλης ανανέωσης και ευκαιριών στη νέα γενιά» είναι το σχόλιο κυβερνητικών κύκλων

Ανασχηματισμός: Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση - Όλα τα ονόματα
Ποια υπουργεία αλλάζουν χέρια, ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται και ποιοι αναβαθμίζονται

Ανασχηματισμός: Στις 11:00 η ανακοίνωση για τη νέα κυβέρνηση
Στις 11.00 ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, θα ανακοινώσει τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης.