Η κυβέρνηση είναι απολύτως καθαρή στο μήνυμά της ότι η κοινωνία και η οικονομία, δεν μπορεί να ξανακλείσουν. Αυτό διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας στον Σκάι.

«Δεν μπορούμε να ζούμε σε αγκύλες και σε αστερίσκους. Σήμερα που μιλάμε, πάνω από 6,5 εκατομμύρια πολίτες έχουν εμβολιαστεί. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για επιτόπου εμβολιασμούς σε περιοχές που έχουν πολύ χαμηλή κάλυψη. Πάμε το εμβόλιο έξω από την πόρτα του καθενός. Τα εμβολιαστικά κέντρα συνεχίζουν και θα ξεκινήσουμε και με καινούργια καμπάνια ενημέρωσης» σημείωσε.

Πρόσθεσε, ακόμη, ότι «όποιος κατέχει ένα δημόσιο αξίωμα ή μια δημόσια θέση, λειτουργεί και διά του παραδείγματος. Και πρέπει στις αποφάσεις του να ζυγίζει πολύ σημαντικά και αυτό. Στην Εκκλησία, η πραγματικότητα είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ιερέων με πολύ μεγάλη υπευθυνότητα, με καθαρό και εύστοχο λόγο, βοήθησε καταλυτικά στο να αυξηθούν οι εμβολιασμοί. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Εξαιρέσεις μπορεί να υπάρχουν παντού. Το σημαντικό είναι ότι και η επίσημη άποψη και η κοινή συνισταμένη και τελευταία, ευτυχώς, και η συντριπτική πλειοψηφία του πολιτικού συστήματος τάσσεται υπέρ του εμβολιασμού. Και λέω τελευταία, διότι ούτε πρέπει να υποτιμούμε ούτε να ξεχνάμε, δυστυχώς, ότι για πολύ καιρό, στην Αξιωματική Αντιπολίτευση ανέχτηκαν, αν δεν υπέθαλπαν φωνές, ανθρώπους, συνεργάτες που έκλειναν το μάτι στους αντιεμβολιαστές».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα