Τη μακροχρόνια ενοικίαση και διαχείριση του πεντάστερου ξενοδοχείου “Once in Mykonos” που βρίσκεται στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, ανακοίνωσε η Louis Hotels.

Το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει τον ερχόμενο Μάιο.

Το “Once in Mykonos” ένα από τα πιο καλοσχεδιασμένα αρχιτεκτονικά ξενοδοχεία βρίσκεται  πάνω από τη μαγευτική παραλία Ορνού και όλες οι σουίτες του, εκ των οποίων οι 24 με ιδιωτική πισίνα, αντικρύζουν το Αιγαίο πέλαγος.

Με την προσθήκη του νέου πεντάστερου ξενοδοχείου, η Louis Hotels αποδεικνύει την αφοσίωσή της στην ποιοτική φιλοξενία με έμφαση στις υπερπολυτελείς μονάδες. Ήδη ο Όμιλος ανέλαβε τη διαχείριση και τη μεταμόρφωση του επίσης πεντάστερου ξενοδοχείου Asterion Resort & Spa,  που βρίσκεται στα Χανιά και συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη πολυτέλεια.

Επιπρόσθετα, η Louis Ηotels προχωρά κατά την περίοδο του χειμώνα 2021/22 στην ολοκληρωτική ανακαίνιση και αναβάθμιση του boutique ξενοδοχείου της Mykonos Theoxenia, μέλος των Design Hotels το οποίο βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία δίπλα από τους φημισμένους ανεμόμυλους του νησιού.

Να σημειωθεί ακόμη ότι η Louis Hotels υπέγραψε  συμφωνία συνεργασίας για τα ξενοδοχεία που έχει στη Μύκονο, με την η ελληνική εταιρεία Tresor Hotels, η οποία διαθέτει τεχνογνωσία στη διαχείριση σε luxury boutique ξενοδοχεία στα ελληνικά νησιά.

Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, διαθέτει πάνω από 77 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 24 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα ελληνικά νησιά.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός
«Visa express»: Ενίσχυση στον τουρισμό του Αιγαίου από την Τουρκία
Τουρισμός |

Οικονομική «ανάσα» στο Αιγαίο από τον τουρκικό τουρισμό - Πώς βοήθησε η "Visa Express"

Μέχρι και 500 τούρκους επισκέπτες αφήνουν καθημερινά τα πλοιάρια που κάνουν το δρομολόγιο μεταξύ τουρκικών παραλίων και Λέσβου, με ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς να κάνουν χρήση της "visa express"