«Θέλουμε εταιρείες με αξιοπιστία. Ο επόμενος στόχος όλης της Ευρώπης είναι η ενσωμάτωση κριτηρίων ESG. Η CPLP συγκεκριμένη εταιρεία έχει προσπαθήσει πολύ να επενδύσει στο πράσινο, στην πράσινη ανάπτυξη», τόνισε η πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Βασιλική Λαζαράκου.

«Η έκδοση αυτή είναι ένα ομόλογο από την εταιρεία η οποία έχει γίνει ήδη γνωστή και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών και πια έχει έρθει και στην ελληνική αγορά. Το πόσο σημαντικό είναι αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι καλύψθηκε πάνω από 5 φορές ο στόχος, είναι εμφανές ότι υπάρχει ενδιαφέρον στην ελληνική αγορά.

»Έχει ανακτηθεί η εμπιστοσύνη στην ελληνική κεφαλαιαγορά και θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να δούμε και άλλες σοβαρές εταιρείες, γιατί αυτό θέλουμε, καλές και σβοαρές εταιρείες που θα μπορούν να απευθυνθούν με σοβαρότητα και αξιοπιστία στους επενδυτές», τόνισε η ίδια.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Xρηματιστήριο Αθηνών
Χρηματιστήριο Αθηνών: Βάζει «πλάτη» η Coca Cola για τον έλεγχο της πτώσης
Xρηματιστήριο Αθηνών |

Βάζει «πλάτη» η Coca Cola για τον έλεγχο της πτώσης στο ΧΑ

Αν και ο γενικός δείκτης ατο Χρηματιστήριο Αθηνών πιέστηκε έως τις 1.535 μονάδες, εν τέλει δείχνει να μπορεί να ελέγξει την πτώση του και να παραμείνει στο εύρος διακύμανσης αυτής της εβδομάδας

Χρηματιστήριο Αθηνών: Μικρό προβάδισμα έχουν οι πωλητές
Xρηματιστήριο Αθηνών |

Μικρό προβάδισμα έχουν στο ΧΑ οι πωλητές

Από την αρχή της εβδομάδας ο γενικός δείκτης ταλαντεύεται μεταξύ των 1.540 και 1.550 μονάδων, δείχνοντας διαθέσεις να αφομοιώσει καλύτερα το επίπεδο στο οποίο βρισκόταν και στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου