
Ξανά στο στόχαστρο, βρίσκεται η σύζυγος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Εμινέ, η οποία προκαλεί με τα ακριβά της γούστα, τους Τούρκους πολίτες που ζούν στα όρια της φτώχειας.
Αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρέθηκε η πανάκριβη τσάντα αξίας χιλάδων ευρώ, που, η σύζυγος του Τούρκου προέδρου, κρατούσε στη Ρώμη, στο πλαίσιο της G20.
Αν και είναι αρκετά χαμηλότερης αξίας από τις Hermes και Chanel, που συνήθως κρατάει, η… τιμή της τσάντας και πάλι προκάλεσε τα επικριτικά σχόλια των εξαθλιωμένων οικονομικά Τούρκων. Μάλιστα, στο παρελθόν η φιλοκυβερνητική Hurriyet είχε προσπαθήσει να την δικαιολογήσει υποστηρίζοντας πως οι τσάντες Hermes της κυρίας Ερντογάν είναι… “μαϊμού”.
Σύμφωνα με το sigmalive, τα αντιπολιτευόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Τουρκία, ανέφεραν ότι η τσάντα από δέρμα μοσχαριού μάρκας Valextra αξίζει 2.250 βρετανικές λίρες (ήτοι περίπου 2.650 ευρώ).
Τα επικριτικά σχόλια των τούρκων πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν εκατοντάδες με ένα χρήστη να γράφει: «Κάνει (η τσάντα) όσο και το αυτοκίνητο που θέλω».
Η πρώτη κυρία της Τουρκίας επισκέφθηκε το Μουσείο Capitolini στη Ρώμη μαζί με τις συζύγους άλλων ηγετών και περιηγήθηκε μία συλλογή από μπρούτζινα και γλυπτά από την αρχαία ρωμαϊκή περίοδο, ενώ στη συνέχεια είχε γεύμα με τις άλλες συζύγους στην Terrazza della Protomoteca.


Latest News

Η Blackstone αλλάζει ριζικά τον μουσικό της βραχίονα - Η αξία του
Η Hipgnosis με δικαιώματα σε τραγούδια μεγάλων ονομάτων της ποπ μουσικής μετονομάζεται σε «Recognition»

«Οδύσσεια»: Και ο Ράιαν Χαρστ στο all-star cast του Κρίστοφερ Νόλαν
Η ταινία «Οδύσσεια» του Κίστοφερ Νόλαν βρίσκεται ήδη στην παραγωγή, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι το 2026.

Οι σεναριογράφοι του «Dungeons & Dragons» παίρνουν τα ηνία της επερχόμενης ταινίας «Monopoly»
«Είναι οι τέλειοι ‘αρχιτέκτονες’ για αυτό το Monopoly», δήλωσε η Έριν Γουέστερμαν, συμπρόεδρος της Lionsgate Motion Picture Group, για τους Οι Τζον Φράνσις Ντέιλι και Τζόναθαν Γκόλντσταϊν

Σπάνιες φανέλες των Μάικλ Τζόρνταν και Κόμπι Μπράιαντ θα πωληθούν τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ
Η αγορά συλλεκτικών αντικειμένων έχει εισέλθει σε μια νέα φάση, όπου τα εξαιρετικά σπάνια αντικείμενα -συχνά από τις πρώτες σεζόν των παικτών- έχουν ανέβει σε μια υψηλή στάθμη τιμών

Όσκαρ 2025: Τα ηχηρά πολιτικά μηνύματα των νικητών
Τα Όσκαρ 2025 έφτασαν στο τέλος τους και φυσικά δεν έλειπαν οι αναφορές στην πολιτικό προσκήνιο των ημερών.

Όσκαρ 2025: Θριάμβευσε το Anora – Μπρόντι και Μάντισον οι μεγάλοι νικητές στην ερμηνεία
Μεγάλος νικητής με 5 βραβεία η ταινία του Σον Μπέικερ, Anora - Στον Έριαν Μπρόντι το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου, στη Μάικι Μάντισον α’ γυναικείου ρόλου

Η Amazon και ο «ελέφαντας» του κοινού κτήματος - Τι μέλει γενέσθαι με τον Τζέιμς Μποντ
Από το 2035 ο Τζέιμς Μποντ γίνεται κοινό κτήμα σε πολλές χώρες και δεν αποκλείεται να δούμε νέες εκδόσεις του πασίγνωστου κατασκόπου

Τι κρύβει η φετινή gift bag των Όσκαρ και γιατί ο Λάνθιμος αρνήθηκε την περσινή
Στα φετινά δώρα υπάρχει ειδική μέριμνα και για τα θύματα των πυρκαγιών του Λος Άντζελες

Κοντά στη χρεοκοπία τo στούντιο των οπτικών εφέ του Mufasa The Lion King
Η Technicolor κατέχει πολλά κορυφαία στούντιο οπτικών εφέ, συμπεριλαμβανομένων των MPC, Mikros Animation και The Mill

Πέθανε η ντίβα της μουσικής Ρομπέρτα Φλακ
Πέθανε η θρυλική τραγουδίστρια της ποπ/R&B Ρομπέρτα Φλακ και σταρ των 70s με βραβευμένες με Grammy επιτυχίες