Η τεχνική εικόνα

Το Bitcoin (BTC) παραμένει πλαγιο-ανοδικό με στήριξη στα 58.820 δολάρια. Ο κοντινός στόχος είναι στα 64.350, με καλές πιθανότητες να βγει υπερ-αγορασμένο έως και την περιοχή των 67.000.

Οι δυναμικές δηλώσεις

Αισιοδοξία για μελλοντική αποδοχή και υιοθέτησή σε παγκόσμια κλίμακα, δίνουν οι πρόσφατες κινήσεις των δημάρχων Μαϊάμι & Νέας Υόρκης.

Ο δήμαρχος του Μαϊάμι Francis Suarez, ο οποίος μόλις εξασφάλισε μια δεύτερη θητεία αυτή την εβδομάδα, δήλωσε ότι θα δεχτεί το 100% του μισθού του σε Βitcoin. Στην εκπομπή “Cavuto: Coast to Coast” δήλωσε την Πέμπτη πως η κίνηση του αυτή αποδεικνύει ότι πρόκειται να αποτελέσει μια από τις πιο καινοτόμες κυβερνήσεις και το Μαϊάμι μία από τις πιο καινοτόμες πόλεις.

Εμπνευσμένος από αυτόν, ο νέο-εκλεγμένος δήμαρχος της Νέας Υόρκης Eric Adams δεσμεύτηκε να λάβει τους τρεις πρώτους μισθούς του σε Bitcoin (BTC).

Σε δήλωση του στο Twitter κατέγραψε γλαφυρά: «Στη Νέα Υόρκη στοχεύουμε πάντα σε μεγάλα επιτεύγματα, οπότε θα πάρω τους πρώτους ΤΡΕΙΣ μισθούς μου σε Bitcoin, όταν γίνω δήμαρχος. Η Νέα Υόρκη θα γίνει το κέντρο της βιομηχανίας των κρυπτονομισμάτων και άλλων ταχέως αναπτυσσόμενων, καινοτόμων βιομηχανιών! Απλά περιμένετε!».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News