Εν συντομία..

Το ‘The Sandbox’ είναι ένας εικονικός 3D κόσμος τύπου Metaverse, όπου οι παίκτες μπορούν να παίξουν, να χτίσουν και να έχουν στην ιδιοκτησία τους ακίνητα, όπως επίσης και να δημιουργήσουν έσοδα από τις εικονικές τους εμπειρίες.

Τo ‘The Sandbox’, κάνει διαθέσιμο μέρος του Metaverse κόσμου του στους παίκτες για πρώτη φορά, μέσω μιας play-to-earn (P2E) εκδήλωσης. Στο πολυήμερο event, μόνο λίγοι τυχεροί παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτήν την εμπειρία.

Στον απόηχο της ανακοίνωσης, το token SAND, έχει εκτοξευθεί κατά 33,14% τις τελευταίες 24 ώρες, διαμορφώνοντας νέα ιστορικά υψηλά. Με τον σημερινό όγκο συναλλαγών του να έχει αυξηθεί κατά 365,18%, το πρότζεκτ ξεδιπλώνει τις προοπτικές του.

Ο εικονικός κόσμος του Sandbox λειτουργεί ως εξής: οι χρήστες μπορούν να αποκομίζουν έσοδα από τον χρόνο που αφιερώνουν στο Metaverse, μέσω του μοντέλου P2E. Οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν γη και να δημιουργήσουν NFT μέσα στο παιχνίδι, ώστε να κερδίσουν το εγγενές του νόμισμα (token), το SAND.

Η εκδήλωση

Η ανακοίνωση της εταιρείας έγινε στις 17 Νοεμβρίου και σύμφωνα με αυτή, η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 29 Νοεμβρίου στη 1 μ.μ. UTC και θα διαρκέσει έως τις 20 Δεκεμβρίου.

Μια επιλεγμένη ομάδα μόλις 5.000 χρηστών θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει έως και 1.000 SAND (αξίας περίπου $3.500  σε τρέχουσες τιμές) και τρία αποκλειστικά NFT, μέσω του χρόνου που αφιερώθηκε σε 18 δοκιμασίες.

Τα τρία αποκλειστικά NFT θα είναι διαθέσιμα μόνο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Θα απεικονίζουν μια πύλη μεσαιωνικού στυλ, έναν μαύρο δράκο με μπλε σπίθες και ένα μακρύ σπαθί, που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Sandbox Metaverse.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε:

Για τη συμμετοχή απαιτείται το ‘Alpha Pass’. Το Alpha Pass είναι ένα NFT εισιτήριο, που προσφέρει πρόσβαση στην εκδήλωση. Πρόσβαση στο event θα δοθεί μόνο σε 5.000 άτομα, εκ των οποίων:

  • 000 θα είναι ήδη Ιδιοκτήτες Γης στο The Sandbox, και το παιχνίδι θέλει να τους επιβραβεύσει, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να κερδίσουν 1 από τα 1.000 Alpha Pass.
  • 250 θα μπορούν να λάβουν πρόσβαση από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 19 Δεκεμβρίου (μόνο κάτοχοι λογαριασμών Sandbox):
    • μέσω καθημερινών διαγωνισμών στα socialmedia, σε μια περίοδο τριών εβδομάδων ή
    • μέσω αγοράς των εισιτηρίων από τη δευτερογενή αγορά ‘OpenSea’

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://medium.com/sandbox-game/introducing-the-sandbox-alpha-2052db44a9f9

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News