Προσλήψεις 12.000 εργαζομένων θα χρειαστεί να πραγματοποιήσει η McDonald’s προκειμένου να στελεχώσει 200 νέα εστιατόρια που προτίθεται να λειτουργήσει στην Ιταλία μέχρι το 2025.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Ντάριο Μπαρόνι, διευθύνων σύμβουλος του εμβληματικού ομίλου γρήγορου φαγητού στη χώρα, «η Ιταλία θεωρείται από τον όμιλο ως μία από τις αγορές με τις μεγαλύτερες δυνατότητες σε παγκόσμια κλίμακα».

Διαβάστε επίσης: McDonald’s – Μηδενισμό των ρύπων της μέχρι το 2050 βάζει στόχο η αλυσίδα

Πρόσθεσε ότι ο στόχος της αλυσίδας είναι να κατέχει 800 εστιατόρια στην Ιταλία τα επόμενα τέσσερα χρόνια έναντι 630 που είναι σήμερα και περίπου 40.000 εργαζόμενους έναντι 25.000 σήμερα.

Οι πωλήσεις γρήγορου φαγητού παγκοσμίως έχουν πληγεί ελάχιστα από την πανδημία του κορωνοϊού, καθώς ο τρόπος παραλαβής μέσα από το αυτοκίνητο (drive-through) και οι παραδόσεις μέσω delivery λειτούργησαν ευεργετικά για τον κλάδο.

Το 2020 τα έσοδα στην Ιταλία μειώθηκαν στα 1,4 δισ. ευρώ από 1,6 δισ. το προηγούμενο έτος.

Ο Μπαρόνι ανέφερε ότι ο όμιλος αναμένει να κλείσει το 2021 με πωλήσεις πάνω από τα επίπεδα του 2019, παίρνοντας ώθηση από τις  υπηρεσίες take away, drive και delivery που αντιπροσωπεύουν πλέον περισσότερο από το 60% των πωλήσεων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή