To crypto game ‘Axie Infinity’ είναι πλέον το παιχνίδι NFT με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όσον αφορά στον όγκο συναλλαγών. Για τον λόγο αυτό, μεγάλοι προγραμματιστές έχουν στρέψει τα βλέμματά τους στον τρόπο με τον οποίο τα δίκτυα blockchain μπορούν να μεταμορφώσουν την εμπειρία στο gaming. Στόχος της Solana Ventures είναι να κάνει το εγγενές της δίκτυο, το Solana, τον βασικό προορισμό για προγραμματιστές με σημαντικά επενδυτικά κεφάλαια.

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, η Solana Ventures ανακοίνωσε μια συμμαχία με τις Forte και Griffin Gaming Partners, για συλλογική επένδυση $150 εκατομμυρίων σε παιχνίδια Web3 που βασίζονται στο Solana δίκτυο.

Αυτό αποτελεί έναν από τους πολλούς γύρους χρηματοδότησης που έχει ανακοινωθεί από τη Solana Ventures. Στις αρχές Νοεμβρίου, η εταιρεία ανακοίνωσε ένα ταμείο κοινής επένδυσης $100 εκατομμυρίων δολαρίων σε συνεργασία με το ανταλλακτήριο FTX και την εταιρεία VC Lightspeed Venture Partners που επικεντρώνεται σε κρύπτο-παιχνίδια. Η πρώτη της κοινή επένδυση ήταν στην startup ανάπτυξης παιχνιδιών ‘Faraway’.

Μαζί με το διαδικτυακό παιχνίδι της Faraway, το Mini Royale: Nations, το Solana blockchain έχει σκοπό να φιλοξενήσει και μια σειρά νέων κρύπτο-παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένου του παιχνιδιού επιστημονικής φαντασίας Star Atlas και του παιχνιδιού φαντασίας Aurory.

Η Forte είναι μια πλατφόρμα ανάπτυξης blockchain για κρύπτο-παιχνίδια και είναι διαλειτουργική με οποιοδήποτε blockchain layer-1, όπως το Solana ή το Ethereum. Η Griffin Gaming Partners, είναι μια εταιρεία VC με επίκεντρο το gaming, που έχει επενδύσει περισσότερα από $400 εκατομμύρια σε εταιρείες τυχερών παιχνιδιών μέχρι σήμερα. Τόσο η Solana Ventures όσο και η Griffin συμμετείχαν στον πρόσφατο γύρο χρηματοδότησης της Σειρά Β της Forte $725 εκατομμυρίων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News