Νέα δημοσκόπηση της εταιρίας Alco, καταγράφει τις τάσεις που διαμορφώνονται στους πολίτες αναφορικά με την πανδημία αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις με τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ και την ανάδειξη στην ηγεσία του κόμματος του Νίκου Ανδρουλάκη.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο OPEN, το ΚΙΝΑΛ φαίνεται να ενισχύεται μετά και την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην προεδρία, καθώς καταγράφει ποσοστό 13,6% έναντι 9,7% που είχε στην προηγούμενη δημοσκόπηση. Απώλειες καταγράφουν και τα δυο μεγάλα κόμματα με τον ΣΥΡΙΖΑ να χάνει 2,5% και τη ΝΔ 0,7%. Η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στις 11,5 μονάδες. Παράλληλα, ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αποτιμάται θετικά από το κοινό καθώς 40% των ερωτηθέντων απαντούν ότι έχουν θετική άποψη για τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Στη δημοσκόπηση καταγράφεται, επίσης, δυσαρέσκεια των πολιτών για τη διαχείριση της πανδημίας του κοροναϊού από την κυβέρνηση με το 63% να δηλώνει δυσαρεστημένο ενώ το 41% θεωρεί ότι το 2022 θα είναι χειρότερο για την Ελλάδα από το 2021.

Τι πιστεύουν οι Έλληνες για το 2022 και την πανδημία




Ποια είναι η τάση που καταγράφεται στα κόμματα


Δυναμική για το ΚΙΝΑΛ



Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ευρωπαϊκός προϋπολογισμός: Αρχίζει η «μητέρα των μαχών» στην Ευρώπη – Τι αλλαγές έρχονται
Επικαιρότητα |

Αρχίζει η «μητέρα των μαχών» στην Ευρώπη – Τι αλλαγές έρχονται στον προϋπολογισμό

Οποιαδήποτε προσπάθεια για αύξηση του συνολικού προϋπολογισμού θα συναντήσει πιθανώς τη σκληρή αντίσταση από τους μεγαλύτερους καθαρούς συνεισφέροντες στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

Σαντορίνη – Σεισμοί: Νέα ανάρτηση Τσελέντη μετά τα 5,3 Ρίχτερ – «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας…»
Επικαιρότητα |

Νέα ανάρτηση Τσελέντη – «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας…»

«Δυστυχώς με τη πρόσφατη σεισμική δράση στη Σαντορίνη, αντί να ξεστομίζουμε αλήθειες φτύνουμε σιωπές» τονίζει ο Άκης Τσελέντης. Τι λέει για τη σεισμική δραστηριότητα στη Σαντορίνη μετά τα 5,3 Ρίχτερ